fredag 9 december 2016

Såpflingor

Löser fett och andra svåra fläckar. Vegetabiliskt tvättmedel. Samt till såpskurning och behandling av trä. Till efterbehandling av tidigare såpabehandlade trämöbler.


Blandas i vatten enligt doseringsanvisningen.

Vi säljer möbelvax, linoljesåpa och såpflingor. Plus små förpackningar med OSMO möbelolja. På Byggmax hittar du billiga byggvaror – så oavsett om du vill handla i någon av våra butiker eller på nätet har vi det byggmaterial som du behöver för att . Nackdelen med en såpad ytbehandling är att det krävs regelbunden behandling med såpflingor för att bevara utseendet. Linsåpa är en riktig mirakelprodukt! På Norrgavel använder vi naturmaterial.


Med naturmaterial menas att materialen kommer från naturen, växter eller djur.

Eftersom vi valt att arbeta med. Till impregneringen använder du antingen linolja och luktfri terpentin, såpflingor eller vanlig såpa. Linolja och luktfri terpentin.


Gör så här: dl såpflingor dl hett vatten blandas och blir en simmig lösning om det får stå några timmar, använd trasa . Såpflingor kan du köpa i våra butik. Låt blandningen stå tills flingorna löst sig helt. Påse med såpflingor för möbelvår kr, Norrgavel.


Behöver såpflingor , 5-1kg ungefär. Kan det beställas så hämtar jag? Detta är det andra exemplet för produkt.


Köpte såpflingor hos Norrgavel i veckan, då bordet är såpbehandlat men det är inte gjort på många år. Så nu ska bordet få lite kärlek enligt . Om man hellre vill använda medel som är mera skonsamma och miljövänliga kan man behandla ytan med såpa. Det är viktigt att komma ihåg att all framtida rengöring ska ske med samma såpvatten som vid mättningen, t. Vitolja Rubinol Förenar skönhet med slitstyrka. Möbelpolish BaolinPolish för att fräscha .

Här får du några tips om hur du ska sköta dina möbler för att de ska hålla sig fräscha och få en fin patina allt eftersom de åldras. Man löser alltså såpflingor i vatten och skurar träet. Dock vill jag säga att jag tror inte detta funkar på fanér, jag tror att det kommer bubbla sig . Flingorna är ”fetare” än . Islänningarna fortsatte ett tag att på nationaldagen hälla i ton av såpflingor för att starta den men eftersom dettta inte är särskillt miljövänligt . Med tvättmaskinens hjälp är det enkelt att ha rena kläder i alla lägen, annat var det förr när man fick skrubba dem för hand med såpflingor.


Kristallsåpa rekommenderas därför till . Vi rekommenderar natursåpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg