onsdag 14 december 2016

Hobot fönstertvätt

Hobot är en mångsidig fönsterputsrobot för glas och speglar. Tack vare enkelsidg konstruktion kan du använda den för olika tjocklekar av glas och släta ytor. Kärcher WV plus fönstertvätt.


Slipp putsa dina fönster, gör något annat. Hobot rengör både invändigt och utvändigt.

Hobot -1avlastar dig genom att putsa dina fönster . Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs. Såg en InDream WR2Hobot i en butik i veckan, en fönsterputsarrobot. Det räcker med ett eller två lätta sprut med fönsterputs på den ena . Fönstertvätt Fjärrkontroll dB 1mm . Innan vi påbörjade testet kändes InDream som ännu en onödig pryl men efter . De fönsterputsrobotar som arbetar med vacuumfötter är t.

Drift, Nätanslutning, laddningsbara batterier. Driftstid utan nätanslutning, min. Maximal belastning, W. Köpte denna till min fru. Hon var inte så imponerad. Pads kompatibla för fönsterputs robot Hobot E. Click here to find similar products.


Indream Hobot 1vindusvasker. Alt inden for værktøj, el-værktøj, haveredskaber, plæneklippere. Robot som funkar helt perfekt. Altid de rigtige priser!


Vi hjälper dig att hitta rätt kärcher fönstertvätt Elverktyg och göra ett billigt. Rengöring Brushsponge reservdelar hobot 1Hobot 188. Test du robot laveur de vitres e. Sommaren kommer , solen skiner in genom fönstren och du ser att de.


Automatisk fönstertvätt.

Sökord: fönsterputsare, automatisk fönsterputsare , Hobot , DiteClean, smart hem,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg