torsdag 8 december 2016

Måla trägolv svart

Då kan det vara en bra lösning att måla ditt slitna trägolv vitt, grått eller svart med golvfärg. Läs här hur du målar behandlat respektive obehandlat trägolv. Bli inspirerad och läs mer om fördelar och nackdelar med att måla sitt trägolv.


Måla golv med ett perfekt resultat genom att se hur vår målare gör det steg för steg. Inte svårt att måla rutigt golv. Här hittar du en lista på.

Golvet blir finare ju mer det slits och ska man göra ett rutigt trägolv ska det kännas . Trägolv , plankgolv eller brädgolv - kärt barn har många namn. Ett enkelt sätt att förbättra en samtida eller modern design är att måla din trägolv en djup färg, som choklad brun eller svart. Finns det nåt enkelt sätt så att . Vi har olika varianter beroende på vilket underlag du ska måla på. Det går bra att måla golv, såväl betong som trägolv.


Vi ger dig råd om hur du ska lyckas på bästa sätt! Kanske känns det som ett stort steg att måla golvet vitt, men att ha vackra.

Det kan dock vara svårt att skilja på linoleum och plastmatta. Har du ett nytt och obehandlat trägolv så bör du använda kvistlack på alla kvistar. Hakade du på trenden med vita trägolv , men känner att det nu är lite trist? Då kan du hitta inspiration i det här köket där man har målat dit svarta , grafiska linjer . Beckers har färg för alla typer av golv, tex furu, linoleummatta eller betong.


Det är enkelt att måla med gott resultat - lär dig mer om hur du gör hos Beckers. Måla trägolv med linoljefärg - Att måla trägolv med linoljefärg var vanligt i. Vita trägolv är snyggt, ser rent ut och ger ett riktigt lyft åt rummet. Jag vill tillägga att det var svårt att få kanterna lika välslipade som de inre . Måla vitt eller svart , välj plastgolv eller rustika plankor.


Trestavsek är det trägolv som säljs mest i dag, men mörka golv som valnöt och lasyrer . För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish. Måla ett par tre brädor åt gånger från ena änden till andra i rummet. Du kan välja vilka kulörer du vill – svart , vitt, grått eller varför inte härligt rött? Har ett gammalt trägolv som vi vill göra antingen vitt eller svart.


Dessutom finns det pengar att spara om du målar om dina befintliga trägolv med svart färg, istället för att sätta dit ett helt nytt golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg