torsdag 29 december 2016

Rostfria bryggbeslag

Bryggbeslag och kopplingar. Förankringsbeslag för rör och kätting till alla typer av bryggor . Passar samtliga badstegar i vårt sortiment. Badstegen är lätt att ta loss till vintern och sätta tillbaka på våren.


Samtliga delar är rostfria. Vit avtagbar meddelandeflärp samt rostfria montageskruv.

Diverse tillbehör för montering av bryggor. Vi har ett stort sortiment av bryggbeslag. Olika beslag till bryggor. Bergöglor för att fästa i berget för en fast förtöjning. Hedemora bryggbeslag från Svenska Flytblock AB.


Beslag och tillbehör till bryggor, landgångar m m. Isåfall är det bättre att köra ett rör igenom öglorna och sätta en stor . Den rostfria ytan gör rengöringen enkel och borgar för en lång livslängd. Origoköken är enkla att installera och enkla att använda, det är bara att öppna .

Säkerthetskärl från ALDE som dränerar ut ett eventuellt gasol-läckage till sittbrunn eller fribord. Rostfria clips - ett par. Robust konstruktion i polystyren med rostfria beslag och.


Fenderlist: tryckimpregnerat virke NTR-A x 1mm med rostfria hylsor. Betongpontonen levereras färdig med förankringsbyglar. Kan fås med trädäck som . Tillverkad av rostfria beslag i svart nylon. SKRÄDDARSYDDA ROSTFRIA TANKAR Vi bygger tankar i rostfritt enligt dina. Restaurangen med Båtsystems rostfria stolpar.


Levereras med rostfria syrafasta monterings- skruvar. Däverten består av pads som limmas på gummibåtspontonen samt rostfria fästen som fästes i badplattformen. Den kvinnliga snabbkopplingar par med rostfria manliga snabbkopplingar och. Malverket är keramiskt eller i rostfritt stål, det rostfria malverket har års garanti och det keramiska års garanti.


Fyrkantbricka 30×till bryggbeslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg