tisdag 13 december 2016

Trädgårdsavfall sollentuna

Sollentuna Energi och Miljö samlar in Sollentunas avfall. Bolaget tar även hand om hushållens farliga avfall, elavfall, trädgårdsavfall och grovavfall. På Hagby eller Smedby ÅVC kan hushåll lämna trädgårdsavfall utan extra avgift.


För öppettider, se SÖRAB:s hemsida. Där kan du till exempel .

Utsortering av matavfall ger en reducerad grundavgift på abonnemanget . Trädgårdsavfall hämtas mellan kl. Bor du i småhus, ställ gärna ut kärlen dagen innan aktuell hämtdag för att säkerställa att kärlet . Vissa kommuner erbjuder särskilda hämtningstjänster för trädgårdsavfall. Byggavfall, trädgårdsavfall , bildelar eller fasta installationer såsom badkar, . Med vänlig hälsning XXXX.


Vi på ReGarden har de resurser som krävs.

Vi kommer och tar hand om allt det du vill bli av me oavsett om det är trädgårdsavfall eller möbler eller . Här kan du lämna din kompost och trädgårdsavfall. Kronåsens kompostanläggning stänger snart för säsongen. I Umeå idag bortskaffas trädgårdsavfall från villor av villaägarna själva till återvinningscentraler. Sopkärlen är ämnade för hushållsopor och inte för grovsopor, kartonger, trädgårdsavfall och liknande. Vi betalar gemensamt för sophämtningen och vi är alla . På en återvinningsstation kan man lämna avfall som plast, papper, trädgårdsavfall , miljöfarligt avfall, metall, . Soptunnor för brännbart avfall samt korgar för trädgårdsavfall finns på . Sista helgen att elda trädgårdsavfall.


Det luktar illa och det är vi själva som måste tvätta eller betala rengöring. Lägg aldrig kartonger eller annat skrymmande så som trädgårdsavfall i hushållskärlen. Hämtning av trädgårdsavfall från småhus. Den fria hämtningen omfattar trädgårdsavfall som upp-.


Däremot är det förbjudet att . Sedan stoppas fliset ner i en stor tratt och förs vidare in i ett rör.

Du får elda torrt trädgårdsavfall som inte går att kompostera, samt ris, kvistar och grenar. På Kronåsen kan hushåll under perioden mars-november lämna trädgårdsavfall utan extra . Grovsopor och trädgårdsavfall. Sommar (april till oktober) - endast trädgårdsavfall.


Det går också bra att slänga vissna blommor och mindre trädgårdsavfall direkt i tunnan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg