fredag 23 december 2016

Rullgardin lutande fönster

Det är inte alltid lätt att hitta bra lösningar till sneda och runda fönster. Vi har precis flyttat till hus och vill montera en rullgardin för ett. Funktionella aluminiumpersienner är en klassiker för varje fönster.


Med en duo rullgardin styr du smidigt mängden av ljus. Re: Persienn till snett fönster ? Du kan ju göra en egen rullgardin.

De kompletta lamellgardinerna du ser i de olika prislistorna är för horisontell montering och klarar bara en . Funkar även bäst i lutande fönster och finns i massor av färger och mönster som kan göra dem till en läcker inredningsdetalj. Gardinen är dessutom barnsäker . Många hus har numera lutande fönster och där kan det vara svårt att hitta rätt solskydd. Luxor går att montera i lutande fönster på upp till º. Täcker fönster till önskad höjd.


Valmöjligheten är stor vad det gäller modeller och utföranden, finns tex även till lutande fönster. På bilden rullgardin med träkant, Lindhs. Lamellgardinen används ofta till större fönster och uterum, men passar egentligen i alla sorters fönster.

Vi ska flytta till ett nybyggt hus, och har problem med en del fönster. Ett fönster går över ett hörn, ett är vinklat utåt, flera fönster följer snedtaket. Vi på RIVIERA utvecklar och producerar måttanpassade invändiga och utvändiga solskydd helt efter dina önskemål.


Våra produkter, som säljs via . Effektgardinen kan beskrivas som en ställbar rullgardin med persiennens funktioner. Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. En smart och snygg rullgardin med justerbar öppningsgrad.


Se en Liten inspirationsfilm här om snygga solskydd till dina fönster. Smarta solskydd för lutande fönsterpartier, trekantsfönster och specialfönster. Allt från solskydd till.


Har du special designade fönster eller till och med lutande fönster , så ska du titta lite mer på denna produkt. Rullgardin , Ikaros solskyd Emma Von Brömssen . Väven är veckad och kan även fås .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg