onsdag 28 december 2016

Rasskydd plåt

Snörasskydd används för att förhindra snöras från tak. Finns i olika färger för att passa just ditt. Glidskydd för montage på profilerad plåt och takpannor. Rekommenderas att skruvas både i över och underkant.


Tanken med ett snörasskydd är att hålla kvar snö på . Köp ditt snörasskydd online genom vår enkla konfigurator.

Specialister på snörasskydd med snabba leveranser. Gästrike Plåts lösningar på taksäkerhet innefattar bla väggstegar, säkerhetsstegar, takstegar, takbryggor och snö- rasskydd. Försäljning och montering.


Ett stabilt snörasskydd som lämpar sig bra för äldre tak där ett äldre. Frågan är överlämnad till fastighetskontorets byggenhet. Jag vet att man bockat en plåt och satt upp över entrén så länge. Montering av snörasskydd SNÖ på befintliga konsoler. Dra ut de andra rören och montera snörasskydd.


Beräkning av korta snörasskydd.

Under snörika vintrar är det viktigt med fungerande snörasskydd. Ett kraftigt snörasskydd i svetsad gallerdurk för tuffa förhållanden med små tappar som förhindrar att isen kan. Sortering: Standard Senaste Titel A-Ö Lägsta pris. Det kan gälla takstegar, gångbryggor, plattformar, livlinefästen och snörasskydd mm.


Mewell Plåt AB är ett väletablerat företag med mycket goda kunskaper inom. Funderar du på att investera i ett snörasskydd för att undvika olyckor och krävande arbete med snön runt huset? Här kan du läsa in dig på . Anpassade till Boverkets Byggregler och gällande standarder. Plåt bör du köpa av en riktig plåtslagare, så får du rätt kvalitet och rätt tillbehör.


Vi på Johanssons Plåt har specialiserat oss på tak- och väggplåt med tillbehör . Sadelmodell passar bra till olika modeller av takpannor t. Förankring av personlig fallskyddsutrustning. Självklart har vi även ett stort sortiment av takavvattning! Vi hjälper dig att fixa .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg