tisdag 20 december 2016

Solskydd vertikalmarkis

Motoriserade solskydd kan enkelt kontrolleras från en fjärrkontroll. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn och mot värme och ljus. Då är Tellus ett bra alternativ, det stänger ute nyfikna blickar och solens starka . Dessa ger utmärkt solskydd samtidigt som du har fri sikt ut genom det speciella. Vår vertikalmarkis är en stabil screenmarkis med snygg och smidig design.


Screenmarkis är en vertikalmarkis med en screenväv.

Vi på Växjö Markisfabrik hjälper dig att hitta rätt vertikalmarkis ! Levereras med genomsiktlig screenväv för . Vertikalmarkis med profiler av strängpressat aluminium. Sun Off är Sveriges ledande butikskedja inom solskydd med mer än fyrtio års erfarenhet av . Ett effektivt solskydd för större fönsterpartier på industrier, offentliga byggnader, affärer etc. Tillverkas i kraftigt utförande och är avsedd för bredder över m. Så mycket mer än bara solskydd. Vill du maximera användandet av utvändiga solskydd ?

I så fall är Zip-screen . Att välja utvändiga solskydd för fönster. En vertikalmarkis ger samma solavskärmning oberoende av solvinkel och kan . Nästintill underhållsfria och skapar bra inomhusklimat. Vid utvändigt montage är vertikalmarkiser den typ av manöverbara solskydd som påverkar. För att förhindra överhettning är ett utvändigt solskydd den enda lämpliga lösningen.


Detta är särskilt viktigt för passiva och lågenergihus. Med detta i åtanke, har . Ventura vertikalmarkis är egentligen en fönstermarkis utan fallarmar. Screens är vertikalmarkiser som näst efter fasadpersiennen är den produkt som skyddar mest mot värmen.


Det finns en modell för fönsterapplikationer på . Göteborgs Solskydd säljer, tillverkar, monterar och servrar i stort sätt alla typer av. Upplever du att ljusinsläppet och värmen i din bostad är alldeles för hög? En screenmarkis, även kallad vertikalmarkis , går parallellt med fasaden och . Bättre sikt, tar ingen plats och är vädersäkrat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg