onsdag 21 december 2016

Hussvamp vanligt

I Sverige betyder hussvamp ofta slutet för ett hus. I Norge däremot har man en helt annan syn på svampen och hur den ska åtgärdas. Vad är fakta och vad är . Nov Sommarens värmebölja och höga luftfuktighet ökar risken för att drabbas av äkta hussvamp.


Trenden är att skadeanmälningarna ökar. Hussvamp växer snabbt och kam göra stor skada.

Nov Går hussvamp att sanera? Och hur vet man om det rör sig om äkta hussvamp ? Här hittar du tre vanliga frågor och svar om husägares stora . Jul Det rödbruna pudret på köksgolvet. Aug Du har all anledning att frukta äkta hussvamp. När den väl får grepp om ditt hus får det allvarliga konsekvenser. Se hur du undviker angrepp av . Sporer från hussvamp och mögel finns i hus.


Jul Är du rädd för vad ditt hus ska ställa till med?

Här guidar vi dig genom alla läskiga saker som kan hända. Denna gång: äkta hussvamp. Flera bolag ersätter också angrepp av hussvamp.


Karensregler eller att försäkringen börjar gälla efter godkänd besiktning är också vanligt. Det är vanligt att blindbjälklaget i en torpargrund angrips av hussvamp. Det är dock rätt vanligt att man vid undersökning av en rötskada inte hittar . Att få bort den är ett krävande jobb som du inte kan göra på egen hand. Jan Har ditt hus drabbats av äkta hussvamp ? Den växer snabbt, bryter ner . Feb Äkta hussvamp är kapabel till att äta upp vitala delar av ett hus på några månader.


Här får du veta allt du behöver om äkta hussvamp. Hur vanligt är det med hussvamp ? HỤSSVAMP och andra rötsvampar. Vanligt förekommande brunrötessvampar är t ex äkta hussvamp (Serpula lacrymans), källarsvamp (Coniophora puteana) och timmerticka (Antrodia sinuosa). May Så slipper du få hussvamp. Men i kväll kan man säga att alla, inklusive deltagarna själva, blev mer lurade än vanligt.


Ingen fick full pott och . Sep Den regniga sommaren väntas ge fler fall av angrepp av hussvamp och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg