torsdag 20 oktober 2016

Brandskyddsfärg trä

Vi är Nordens ledande tillverkare inom området. Brennicks Safir för Stål och Brennicks Klarlack Trä är vattenburna svällande brandskyddsfärger som ger ett effektivt brandskydd för bärande konstruktioner. Oct Förbränning av trä kan hämmas på kemisk väg med så kallade. De vanligaste brandskyddsfärgerna sväller upp vid brand och isolerar . Olika träkonstruktioner som behöver skyddas förekommer där snabb.


Vi erbjuder brandskyddande ytbehandlingar för trä till både interiöra och exteriöra.

Du finner också system för att behandla bärande trä och stål mm. Ett vanligt förekommande krav är att trä - och stålkonstruktioner ska ha ett ytskikt av expanderande brandskyddsfärg , eller att genomföringar och öppningar ska . Fontefire ST är en vattenburen brandskyddsfärg som är avsedd i första hand för inomhusbruk. Flera olika rostskyddsprimers är godkända. May SVÄLLANDE FÄRG OCH LACK FÖR TRÄ : HW Specifikation Vår referens. Hej, jag har en vindsvåning med synliga balkar.


Vi hjälper dig att hitta rätt. Det naturliga valet för brandskydd av trä - och stålkonstruktioner.

Luktfri, isolerande och brandsäker vit färg för användning på trä , träpanel, träskivor, spånskivor, andra träprodukter och plastmaterial. Finns både som vit och . Mängden brandskyddsfärg som appliceras för att uppnå förskriven brandteknisk klass beror på. Envirograf HWOoch HWOvilket ger El klass av trä. Applicering av svällande brandskyddsfärg , -lack är en ytbehandling med syfte att skydda sin bärare, d. Kontroll och mätning utförs på plats och baseras på bestämning av skikttjocklek hos brandskyddsfärg på trä genom att borra ett litet hål i färgskiktet. Vi är nu certifierad för brandskyddsmålning.


Det innebär att vi själva i vår egen anläggning kan måla upp ytterpanel med brandskyddsfärg. Vattenbaserat brandskyddsfärg för trä , inomhus. Sika Pyroplast HW-1är en vattenbaseras brandskyddsfärg för användning . SP Fire 105) och trä behandlat med brandskyddsmedel kan klara provet, men en kompletterande. Den omvandlas till et tjockt skumskikt då den utsätts för höga temperaturer vid brand. Inbyggda konstruktioner.


Novatherm 2FR är vit täckande brandskyddsfärg för bärande träkonstruktion och ytskikt. Brandskydd av Träkonstruktioner. Mot mögel på trä inomhus samt trädäck på båtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg