måndag 24 oktober 2016

Gammaldags duschset

Nedan hittar du våra duschset och badkarsblandare i klassisk stil. I webbutiken visar vi normalt kromutförande men de flesta blandare och duschset finns även. Komplett duschset i obehandlad mässing med termostatblandare med 1cc-mått.


Classic med Oxfordblandare 1cc i obehandlad mässing - klassiskt duschset i gammaldags stil. Duschröret kan fås i två olika .

Välkommen in till Sekelskifte och våra . Vacker gammaldags kar- och duschblandare som är tänkt att kopplas samman. Rgänga uppåt för att passa tillsammans med de flesta duschset med taksil. Hos Swedmart hittar du alla tre, allt för att ge dig som kund valmöjlighet att hitta . En takdusch är ofta en del i ett duschset , men du kan också köpa lösa munstycken. I vårt sortiment hittar du billiga takdushar med bra kvalitet men även mer . BAUHAUS har duschblandare för alla badrum.


Här hittar du duschblandare i god kvalitet till låga priser.

Vi erbjuder trendiga blandare för mått CC4 1och . Väljer du Romantisk stil så väljer du ett mer inrett och ombonat badrum. Här används ljusa och skira färgskalor samt ornament, tyllgardiner . IP44-klassade för att ha högre säkerhet i fuktiga miljöer. De finns i en mängd olika utföranden och prisklasser för att tilltala de flesta.


Maxima Colonial duschset. Inred ditt hem i en gammaldags stil med Classic blandare från Tapwell. Handdusch från FM Mattsson, med öglefäste Handtag i gammaldags stil . Prisvärt, enkelt duschset med flödesbegränsning. Neutral, stilren design som gör att duschanordningen passar i de flesta badrum.


Venado har fasta väggfästen. Inlägg om gammaldags blandare skrivna av Sophie. Till duschen behövde vi ny blandare och duschset. Vi hade tittat på Mora Classics serie . Hos Golvpoolen hittar du allt till badrummet.


Beställ möbler, tvättställ, blandare, badkar och speglar. Alltid fri frakt och snabba leveranser.

Skurtrasa gammaldags. Gammaldags kakel i äldre stil. Använd Mora Classic för att mjuka upp och bryta av det moderna eller för att förstärka en gammaldags eller lantlig stil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg