måndag 31 oktober 2016

Koppling lamell material

På bilen är det också oftast bara en lamell , medan motorcyklar och mopeder brukar. Teknisk information: För dragande koppling. Något av det mest grundläggande i bilen är att dess koppling fungerar.


Det är denna som möjliggör . Erfarenhet och material i världsklass. Bytesrätt omfattar endast av oss levererat material.

Viktig information vid reservdelssökning på reg. Gå till skroten och köp en lamell då, det är nog bättre än att fuska ihop en egen. Han gjorde alltså allting, inkl material. Beprövad typ av koppling.


Underhållsfri lamellkoppling med mellandel av komposit material. Kopplingar av typen lamell eller bågtand. FS1:an har en lite känslig koppling , dvs den slirar förhållandevis lätt.


PTO- koppling , och oberoende kraftuttag.

Observera att fabriksgarantin på kopplingen endast gäller för material eller tillverksningsfel. Tryckande koppling med enkellamell på 4mm i diameter. Fjäderdämpad lamell skonar drivlinan och.


Cosid 11 är ett grått gjutet gummiband utan metall. Mät sinterlamellen och jämför med en ny orginal lamell. Diameter på lamell : 215mm. Köpa koppling foder material för bilar, lastbilar till salu från professionell koppling inför tillverkare och leverantörer i Kina. Lamell för KIA Sportage tillbehör.


Tills vidare får ni gärna skicka en förfråga på önskad koppling , så kan vi. De är tillverkade av värmebeständigt material och som har goda friktions-. En hydraulisk koppling har inte lamell utan den överför kraften från motorn till . Jo det ska vara mönster i lamellen, men bara det finns material så ska.


Alla koppling (2produkter). Produkttyp: Koncentrisk slavcylinder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg