fredag 21 oktober 2016

Stockholm vatten trädgårdsavfall

Vi erbjuder säsongshämtning av trädgårdsavfall för dig som bor i villa eller radhus. Alla villor och radhus i Stockholms stad kan ansluta sig till abonnemanget. Vi samlar in ditt trädgårdsavfall. Nu erbjuder vi våra villa- och radhuskunder i Stockholms stad en ny tjänst med säsongshämtning av trädgårdsavfall.


Nu firar vi att stockholmarnas trädgårdsavfall blir till biokol.

Stockholm Vatten och Avfall, Fortum Värme och Stockholms stads trafikkontor. Skriv in adressen där soporna hämtas i sökrutan nedan. Varje dag, året runt förser vi 1 . På återvinningscentralerna kan köerna bli långa när vårens trädgårdsavfall ska kastas.


Nu ska Stockholm vatten och avfall för första gången en . Park- och trädgårdsavfall från Stockholm ska användas för att göra biokol. Trädgårdsavfall - farligt avfall, hushållsavfall, sophantering, avfallshantering,. Biokol framställs av stockholmarnas trädgårdsavfall och är en jordförbättrare på flera .

Där blir stockholmarnas trädgårdsavfall till biokol, under produktionsprocessen bildas även . OBS att eldning av trädgårdsavfall endast är tillåtet första veckan i maj, vecka 1 och vecka . Tänk på att container för grovavfall och trädgårdsavfall finns i kommunens taxa. Sophämtning i Stockholm. Har du frågor kontakta Stockholm vatten och avfall. Vi är ett av få företag som har tillstånd att hämta grovavfall i Stockholm. Omvandlar trädgårdsavfall.


Istället för att du eldar upp ditt trädgårdsavfall kan du lämna det till återvinningscentralen i Högdalen. Här förvandlas trädgårdsavfall till biokol och pyrolysgas. Det blir besök på den nyligen. Utöver årsavgiften tillkommer det en engångsavgift på 2kr för utställning av kärl. Med kolmilan i modern tappning får trädgårdsavfall en ny roll.


Högdalen får stockholmarnas trädgårdsavfall nytt liv som biokol. Som trädgårdsavfall räknas gräs, löv, fallfrukt, kvistar och andra växtdelar som. Om du bor i småhus och har trädgårdsavfall kan du välja att hantera ditt trädgårdsavfall på olika sätt:. Fallfrukt, gräs, löv och annat trädgårdsavfall ska tas omhand på ett eller annat.


Lämna trädgårdsavfall såsom trädgårdsris, trädgårdskompost och fallfrukt för återvinning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg