tisdag 18 oktober 2016

Förvaring snedtak ikea

Flexibel förvaring som fungerar överallt i hemmet. Det kan ALGOT hyllsystem för vägg ge dig. Eftersom ALGOT kan anpassas för att passa ditt utrymme och dina . Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till .

Lådor och hängande förvaring i olika storlekar gör att du kan avdela och organisera dina kläder, skor och tillbehör så att du hittar allt snabbt och sparar massor . Ikeas Nordli serie är perfekt att jobba med för dold förvaring i ett hem. Snedtak är charmigt och kan förutom att bidra till rummets mysfaktor även. Här är en annan lösning med IKEA :s kökshyllor som förvaring under. Platsbyggda hyllor är annars ett annat hett tips för rum med snedtak.


Som bas för vårt skåp använde vi tre byråer från Ikea. Garderobslösning med Ikea för snedtak.

Snubbelfri matta, trapp av lastpallar eller smart förvaring. Köpa trådbackar på Ikea. Det är snedtak på hela övervåningen. Och vi har en liten genomgångshall med förvaring , och där fönstret in . Ja i min lägenhet har jag två små inbyggda garderober till förvaring.


Det räcker inte långt till. Ett gästrum blev en IKEA -byggd garderob till mig. Inte så himla lätt kanske ni . När vi ändå är igång kan vi visa upp hur vi löst vår förvaring i våra förråd och. Vi har använt oss av IKEAs förvaringssystem som heter STOLMEN. En makeover i etagevåningen i badrum med förvaring hos kund Ms B. B har sitt sovrum här sover på ”vinden” med snedtak och allt.


Satte upp skoskåp från Ikea som både hylla och förvaring under. Funkar det med skjutörrar under snedtak ? Tyvärr går det inte med varken IKEA , Mio eller liknande firmor som har standardmått på sina dörrar . Det går ju fint att utgå från exempelvis IKEA - skåp, om de har mått som passar.

Så inreder du i rum med snedtak. Sängen ovan är från Ikea heter Brimnes och har massa dold förvaring under via inbyggda smarta lådor att dra ut. Ett mycket bra säng val om ni .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg