onsdag 12 oktober 2016

Hyra partytält göteborg

Vi har många olika typer av partytält i en mängd olika storlekar, former och färger. Hyra tält i har aldrig varit enklare. Med år i Göteborg och ett stort utbud av partytält , stolar, bord och porslin har vi det som behövs för en lyckad fest. Kontakta oss så hjälper vi er!


Partytalt_och_tillbehor_uthyres_76.

Vi hyr ut partytält till ert event. Vi erbjuder många olika alternativ tex färdiga paket där det ingår tält och möbler till väldigt bra priser. Hör av dig till oss oavsett om du skall hyra eller köpa. Ni finner oss i Kungälv strax norr om Göteborg. Letar du efter partytält i närheten av Göteborg ? Vi har ett antal partytält i olika storlekar som vi hyr ut.


Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill.

Du kan skapa ett nytt rum i det gröna, där solen skiner och alla får plats. Festtält, partytält , mässtält, bröllpstält, samt ett brett sortiment av tillbehör i. Halmsta Falkenberg, Varberg, Göteborg , Båsta Borås, Ljungby, Växjö, Alvesta. Vilka möbler behöver ni? Vi har bor stolar, partytält , porslin, bestick.


Ja, det mesta man behöver för att anordna en fest. Kika runt i vårt sortiment! Vi finns i Stockholm, Göteborg , Malmö och övriga Sverige. Hyr ett enkelt, modernt och snyggt. Hyra partytält , pop up tält 3Xmeter, mycket enkelt att montera!


Vår jämförelse av priserna hos tre företag i Göteborg med omnejd visar. Välkommen till Göteborg Party Centre! Hyr glas, bestick, tallrikar och möbler – Allt för festen.


Tält uthyrning i Göteborg , exklusiva och unika tältkoncept. Vi pratar hellre om att skapa en unik miljö än att hyra partytält som skydd för väder och vind. Du kan hyra Fest för ca 28kr per dag eller 125kr för en vecka.

Finns det någin här som kan tipsa om något bra ställe man kan hyra partytält på till en billig penning i Göteborgstrakterna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg