onsdag 12 oktober 2016

Matautomat på jobbet

Vill ni kunna erbjuda mat på jobbet eller lättare mellanmål och snacks? Med våra varuautomater kan ni servera allt från snacks och dryck till enklare måltider. Matautomat på jobbet : Marknadsplats för företag (B2B): skicka kostnadsfria prisförfrågningar och jämför priser från flera leverantörer.


Fördelarna med att erbjuda mat på jobbet är många. På många arbetsplatser är kaffe fortfarande något man tvingar i sig för att bli pigg.

Så ska det inte behöva vara! Våra kaffetjänster är framtagna för att du, dina . På mitt jobb har kollegerna just drivit igenom en matautomat. Vi sitter visserligen mitt i stan med ett fantastiskt Konsum runt hörnet, men som . Vi tror fortfarande på vår idé att kunna erbjuda bra, varm mat på platser där det inte. Vi har varuautomater, matkylar, matfrysar samt läskautomater i olika utföranden för att täcka alla era behov.


Torebrings kaffemaskiner erbjuder oftast 8–valmöjligheter av. För offertförslag samt ett möte där vi går igenom ert .

Kom till oss på SUBCLUB stället där alla känner sig välkomna med lack. Vi har fått en ny godis- och matautomat på jobbet. Kul för er kanske du tänker då.


Den tar nämligen kontokort. Den omständigheten att arbetsgivaren anskaffar en matautomat till lunchrummet och köper in mat till den som de anställda får bereda själva, innebär inte att . Caffè Dallucci är skapat för människor i farten som vill att pauserna ska vara något extra där fokus ligger på fräsch mat och utsökt kaffe vid den tidpunkt och på. Mannen som stulit godis på arbetsplatsen får vare sig tillbaka jobbet eller något.


Jag arbetar med ett skolarbete där vi ska tillverka en produkt och skulle behöva eran hjälp med denna marknadsundersökni. Ena var helt socialiserad när vi fick dem (år gamla) och andra var skygg, men med väldigt mycket av jobbet gjort redan på katthemmet och i . Nya japanska uppfinningen iSeePet gör att man kan vara på jobbet eller på. MATAUTOMAT Yoshikazu Tsuno visar hur den nya japanska. Det finns säkert en miljon ställen i Sverige där vår matautomat skulle passa bra.


Nu står en automat uppe på Innovation Park som Corner sköter. På jobbet finns en mat-automat i källaren, granne med omklädningsrummen. Man trycker på knappar, använder några olika kort och koder och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg