fredag 21 oktober 2016

Vertikalmarkis fönster

Avskärmar solen effektivt utan att hindra utsikt genom fönster. Vertikalmarkis MS4ska monteras på vägg och pas. Denna screenmarkis är anpassad för större fönster , och framförallt för miljöer som utsätts för hårda . Vår vertikalmarkis är en stabil screenmarkis med snygg och smidig design. Den högkvalitativa screenduken löper vertikalt längs utsidan av fönstret på smäckra .

Screenmarkis är en vertikalmarkis med en screenväv. Vilket betyder en väv som är perforerad och som man då ser ut igenom. Alla reflekterar bort värme men . Att välja utvändiga solskydd för fönster. En vertikalmarkis ger samma solavskärmning oberoende av solvinkel och kan . Brava screenmarkis är en vertikalmarkis i kvalitativt utförande som även passar breda fönster. Markisen kan även fås med exempelvis motor och fjärrkontroll.


Med branschens smidigaste profiler och kompakta design är vertikalmarkis Zip lätta att passa in i alla typer av fönsterkonstruktioner också i existerande fönster.

Vi på Växjö Markisfabrik hjälper dig att hitta rätt vertikalmarkis ! Den lämpar sig väl för fönster på bostäder, butiker och kontorsfastigheter. Ventura vertikalmarkis är egentligen en fönstermarkis utan fallarmar. Levereras med genomsiktlig screenväv för bibehållen . WAREMA vertikalmarkis är ett funktionellt och diskret solskydd för lodräta fasader. Med en vertikal markis och solskydd har du en riktigt smart och långsiktig lösning. Bättre sikt, tar ingen plats och är vädersäkrat.


En vertikal markis kan liknas vid en utvändig rullardin eftersom den går vertikalt med fönstret i gejdrar. Denna typ av fönstermarkis passar utmärkt på fönster som. Atena Markisolett Kombinerad fönster och vertikal markis för kontor och hemmiljö SEK. Man slipper således utstickande armar på fönster på altanen, terrassen eller.


Söker man en markis som är helt okänslig för vind - kolla in vertikalmarkis ZIP. Egen tillverkning av måttanpassade markiser och persienner. Allt från höga härliga fönsterpartier till traditionella fönster.


Upplever du att ljusinsläppet och värmen i din bostad är alldeles för hög? Lämplig för mindre till medelstora fönster och fönsterpartier upp till meter.

Mycket lämplig att seriekoppla till större längder – upp till meter vid motordrift. Detta är en vertikalmarkis som passar kanon i vindutsatta miljöer med höga fönster. Det bästa med den är dock att tack vare screenväven så behåller ni utsikten . Dras upp med lina, lika som en persienn på insidan. Screenline följer med fönstret, så du kan öppna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg