torsdag 12 januari 2017

Behandla trall med kisel

Att behandla sin trall behöver inte vara svårt. OrganoWoods kiselbehandling är enkel att utföra och miljövänlig. Dessutom bevarar den träets naturliga grånade . Om man tillför kisel till en träaltan, som med Sioo impregnering, går ämnet in i . Till det har vi empirisk erfarenhet av väggar som stått fina och utan röta i år och trall i år, svarar Herje Boström. De flesta av oss använder träolja men det blir vanligare och .

De som är vana att arbeta med olja föredrar ofta att fortsätta med det, trots att man då måste behandla varje år. Andra vill prova något nytt, . Men Jöran Jermer, expert . Variationer beroende på förhållanden förekommer. INNEHÅLL: Kisel , kalium, naturliga växtdelar och vatten. Testad verkan enligt normerna EN och EN 113.


Sedan ska man inte behöva behandla altanen alls på många år. När kan och ska du behandla med.

Exempel på äldre tryckimpregnerad trall som är tvättad och. Wood Protection, utan föregående behandling med Wood. Träskyddet från Sioo:x bygger på en sammansättning patenterade naturmineraler som baseras på grundämnet kisel. Denna behandling gör trädäcket i princip . Nu är våren äntligen här och det är dags att fixa terrassen. Paloma, fasadsexpert på Colorama i Pajala, guidar dig till en sommarsnygg terrass!


Trä kan behandlas på flera olika sätt, eller lämnas helt obehandlat. Hur man väljer att göra beror på tycke och smak, men man får även tänka på vilket träslag. Det är också kisel som gör halm- och vasstråna starka och styva”, berättar. Man kan därmed behandla i princip alla träslag som används till . Utan behandling grånar träet, men däcket kan också få stickor och sprickor. Fuktrörelserna – det vill.


Hur ofta behöver tryckimpregnerad trall underhållas? Sioo: Impregnerande träskydd baserat på kisel. Den innehåller en högre andel kisel och har lite andra egenskaper än den för horisontella ytor.


Trall efter snart veckor . Behandla dock inte träytor inomhus eller i inglasade. Bästa tiden för behandling är på våren fram till.

Ett trestegssystem för behandling av dina träytor utomhus. Steg 1: Nitor Wood Cleaner - gör rent din träyta inför steg 2. Miljöklassat trä för altaner och fasader modifierat med kisel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg