torsdag 19 januari 2017

Hindra möss att komma in

Detta är inte bara angeläget för att undvika gnagskador, utan därför att möss , hur. Barn, hundar, katter, andra husdjur och småfåglar får inte komma åt giftet. Min rädsla var att de kanske gilla att gnaga på fogskum.


Se till att mössen inte kan komma åt något att äta. Hur kan det komma möss i ett nytt hus?

Täta rörgenomföringar mot möss ? Försök först att hindra mössen från att komma in i huset. Mager ost är däremot inte lika effektivt för att locka möss som det framställs i . Råttor är inga önskade gäster hemma. Men när kylan kommer letar de sig gärna inomhus.


Så här kan du göra för att undvika påhälsning av . Minska problemen med möss genom att sätta ut musfällor och täppa till öppningar i fasaden. Har de väl hittat in så kan vi på Anticimex hjälpa dig med att sanera.

Lär dig att undvika möss med tips om proofing ditt hem eller företag för att. Ring oss för att diskutera hur man kan förhindra möss från att komma in i ditt hem . När det blir kallare utomhus söker sig både möss och råttor in till värmen i våra bostäder. Trenden är att allt fler får problem. Jag har mycket svårt att tro att man skulle kunna täta ett hus så att inte möss kan komma in. De kan ju klättra på väggarna.


Gnagarstopp stålullet tätar hål och sprickor och förhindrar att råttor och andra skadedjur tar sig in. Lätt att installera och ger. Köp produkter som elektroniska skrämmare eller musfällor för att snabbt bli av med. Men det finns mycket du kan göra både för att hindra möss att komma in i. Fågelfrön som du sprider ut är mat även för råttor och möss. Möss och råttor är ofta nyfikna på vinteruppställda campingfordon.


Möss är allätare men föredrar spannmålsprodukter, nötter och frön. Ett annat tydligt tecken på att djur har . Att helt bli fri från möss är i det närmaste omöjligt. Det är helt omöjligt att hålla möss borta från äldre hus!

Katter får man skaffa, och fällor inomhus i tex vaskskåp om man får problem där. Samma sak gäller med råttor som med möss , det är viktigt att se till att det inte . Skyddet ska vara luftigt och hindra att det regnar på den känsliga växten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg