söndag 15 januari 2017

Stort runt grillgaller

Enkelt grillgaller som kan användas vid grillning över öppen eld. För dig som älskar att laga och äta maten utomhus. Vastbo grillgaller i smide. Läs och lär dig om grillgaller.


Grillgaller tillverkas i olika material.

Gjutjärn, rostfritt stål, emaljerat stål och förnicklat stål är vanligt förek. Hos BAUHAUS hittar du grillgaller och stekplattor från välkända varumärken. Ett stort sortiment från kända varumärken blandat med de produkter som vi själva . Jag tänkte bygga två stycken feta grillar av oljefat till midsommar, men har inte lyckats hitta något vettigt att använda som grillgaller till dom. Vi säger ett STORT TACK till Isolde och Günter för att ni delade med er av bilderna!


Större stålgaller med två fasta handtag. Vi gör trädgårdsarbetet roligare samt utemiljön praktisk och avslappnande. En annan trend är att vi expanderar ytan runt omkring grillen för att tvätta och hacka.

Rejält grillgaller av gjutjärn och stort förkromat varmhållningsgaller. En del smuts försvann och fastnade på löken. Men det var inget som imponerade stort. En bonus är att den som gillar lök kan ana en extra liten löktouch på allt . Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Det är drygt 1m i diameter och runt.


Vad bör man använda för material och hur bygger man ihop det bäst? Tips tack :) Har tillgång till folk med . Var kan man köpa ett riktigt stort grillgaller , som man t. Runt eller halvmåneformat, sträckmetall så man kan ställa kaffekannan och grilla. Fler än 5inlägg: Blev medle08:24:1 . Vilket gör att vi kan mobilisera mycket folk när det gäller. Gäller ej Helsingborg Berga, Länna, Vällingby City och Värmdö. Runt om skålen lägger man briketter eller grillkol.


Vi på Smith´n´Grill har tagit fram en grillgallerlyftare, som gör att du kan lyfta kalla och varma grillgaller säkert och stabilt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg