onsdag 11 januari 2017

Spu isolering tak

Högeffektiv PIR- isolering med aluminiumlaminat på båda sidor om en fiberfri kärna. Effektiv och platsbesparande värmeisolering för isolering avllt ifrån golv, vägg och tak. En film som visar montering av Spu - isolering i snedtak. Förutom till vanliga väggar, tak och golv kan SPU AL skivor även användas.


All isolering av tak , fasader och trossbottnar samt källarväggar och delade socklar.

SPU - isolering eller med mineralull. Produkterna lämpar sig för all värmeisolering – av golv, väggar och tak. Någon här som har erfarenhet av SPU isolering ? Har idag ett loft där taket är isolerat med stenull, total tjocklek på taket inkl. Tunn isolering eller höja taket eller sänka det?


Isolering av snedtak på varmvind. Har du inte ett befintligt golv bör du lägga isolering upp till bjälkarnas överkant innan du lägger det nya golvet. Mineralull (glasull och stenull) är obrännbar isolering och placeras i de.

SPU tillverkar isolering av en typ av polyuretan som kallas PIR, . De lätta skivorna gör dem lätta att installera och kan användas för isolering av ett flertal. Då det redan finns gott om utrymme på . Med vår isolering kan du isolera tak väggar eller golv. All Kingspans isolering är PIR,. Läs mer på: spu - isolering.


XL-BYGG är en kedja av . Vill du veta mer om isoleringen kan du läsa mer på spu - isolering. Med Finnfoam och fogskum skapas en homogen och tät isolering , som samtidigt fungerar som ångspärr. Om den gamla väggen är utrustad med plastfolie som . Att täcka väggar eller tak med t. Vid murade eller stenväggar finns en bra isolering som heter SPU. Det är dags för byggbranschen att lära sig mer om högpresterande isolering.


Tillämpning: Främst för vindbjälklag, tak och väggar. Vi bygger om vårt tak som tidigare haft dålig plåtbeklädnad. Jag har hittat ett modernt material ( SPU -skivor) som ger bättre isolervärden är .

Levande tak och fasader i natursten. SPU Sauna-Satu lämpar sig för isolering av bastuväggar och bastutak samt andra krävande. Gröna taklösningar är ett samlingsnamn för tak med levande vegetation, detta ger estetiskt tilltalande.


Här finner du flera olika typer av isoleringsmaterial som passar för olika ändamål, till exempel dina väggar, ditt golv eller tak. Om du vill ha ett hållfast resultat är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg