torsdag 26 januari 2017

Golvsliparna omdöme

Det kom ett sms från en nöjd kun vi tackar ödmjukast för det snälla omdömet. Golvsliparna slipar alla typer av trägolv och trappor till både företag och. Karta och vägbeskrivning. Vi erbjuder slipning av parkett- och trägolv samt lackningsarbeten.


Saicos Multitop - Ny lack med fantastiska egenskaper! Saicos är en tillverkare av ytbehandlingsprodukter med tradition, innovation och flexibilitet. Läs hela omdömet hos Eniro. Oerhört proffsigt golvarbete! Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag.


Längre ner på sidan hittar du även våra . Vårt omdöme blir hatten av för en bra lack till ett riktigt bra pris. Vi hade inga förväntningar . Renovering kök - Test av lack med nytt. Ingen väntan på torktid.


Rörmokarna, golvsliparna och så pappa och jag. GÖTEBORG - BORÅS - VARBERG - MARK - ALINGSÅS med omnejd. Men vi utför ibland uppdrag i hela Sverige. En känd nattklubb i Göteborg kommer få . Olsfors, Sverige omdömen och erfarenheter presenterade av ortsbefolkningen.


Upptäck de bästa lokala . Jag har sparat en ruta som ska . På beställarskolan hittar du en mängd bra tips och råd om vad som är bra att tänka på . Behandling av trappa med LED-hårdvaxolja som . Vitpigmenterat plankgolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg