tisdag 31 januari 2017

Y bommar

För att få en bra ordning i hamnen eller den privata parkeringen är båtbommar det självklara valet! Bommarna levereras komplett med bryggfäste. Komplett Y-bom med varmgalvaniserad stålprofil 100×100. Vid beställning fler än bommar återkom med offert.


Båtbommar, båtbom, ybom , y-bom, y - bommar , förtöjningsbommar, förtöjningsbom.

Top Marine y - bommar av rör är ett prisvärt sätt att förtöja båten. Den gångbara Y -bommen är m bred och har eller st. Så här förtöjer du båten vid bommar. Y-bommen är ett fantastisk enkelt och bekvämt förtöjningssätt.


Det finns vanliga enkelrörsbommar, även som . Köp separat eller som tillägg till våra bryggor. Att baxa in en stor segelbåt utan krascher eller krångel kräver kraft. Det är ett av knepen som vår expert på.

WMEs y - bommar är tillverkade för att klara de tuffa förutsättningarna i svenska och europeiska hamnar där tidvatten, storm och blåst hör till vardagen. Den är helsvetsad i galvaniserat stål och har gångbar Y -del . Båten skall vara så förtöjd. Förtöjning vid y - bommar. Vi har valt att samarbeta med wm-bommen då dessa bommar är gediget byggda med hög . Alla har nog någon gång känt ett lätt obehag över att manövrera båten i en trång hamn.


Att lägga till mellan y - bommar är inte detsamma som att parkera med bil i en målad parkeringsruta på asfalt. Därför är regeln ”Halva inne ÄR . Vi säljer och monterar y - bommar från WM bommen, Wetrade och Y- bommen. BRYGGOR, BOJAR, AVLOPP i Stockholms skärgård. Grejorna finns kvar, på. Y-BOMMEN BRYGGSYSTEM Garanterar sjösäker och effektiv förtöjning i alla väder.


Y - bommar , bryggsystem - Det Svenska originalet. Se över dina förtöjningar! Text refererande till våra ordningsregler.


Maria Lannér, båtcoach och grundare till Neptunia ger tips på hur man kör båt.

En motordriven dyk- och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg