onsdag 25 januari 2017

Jordfräs

En elektrisk jordfräs fungerar som en gräsklippare och vänder jorden i bäddarna så att du snabbt och lätt kan förbereda dem för ännu en säsong. Vilken jordfräs är bäst, vad ska man välja och tänka på? Här får du bra tips om jordfräsar, finesser, hur en jordfräs fungerar och säkerhet för jordfräsar. En jordfräs är en jordbruksmaskin som används för att bereda jord för odling genom att hacka sönder jordklumpar och luckra upp jorden så att den syresätts.


Fräsknivarna på den här jordfräsen kan rotera både framåt och bakåt.

Därför kan den här fräsen användas på många. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Gediget konstruerad jordfräs med fyra knivar och stark 4-taktsmotor.


Roligare trädgårdsarbete och en trivsammare utemiljö. Robust jordfräs med sex knivar! Meec Tools bensindrivna jordfräs underlättar jordvändning i trädgårdslandet eller på andra platser. Maskinen har totalt sex .

Jordfräsen Honda F2är en maskin av proffskvalitet. En VIKING jordfräs kan användas till allt från att plöja, röja, fräsa, kultivera och arbetet går både snabbt och enkelt. Få gräset att växa bättre med en jordfräs.


En motordriven jordfräs kan med ett smart tillbehör också omvandlas till mossrivare om du har mossa i gräsmattan. För hemmaodlaren kan förberedelserna av jorden var ett både hårt och tidskrävande arbete, men med denna jordfräs kan arbetet bli betydligt enklare. Vänd och luckra upp jord på nolltid. Köp jordfräs för lantbruk och privat bruk i . Husqvarna jordfräs är kraftfulla, mångsidiga för alla typer av jord. Det de alla har gemensamt är kvalitén som de delar med alla övriga Husqvarna . Smidig och lätthanterlig.


Utmärkt till det lilla trädgårdslandet. Utrustad med praktiska transporthjul och 4-taktsmotor på kW. I så fall är denna jordfräs maskinen för dig. Avant jordfräs är en basmaskin för jordbearbetning, preparera såbäddar och trädgårdar.


Justerbart djup upp till 1mm.

STIGA jordfräsar är lätta att köra och manövrera, så att du enkelt kan röja trädgården eller grönsakslandet. Hitta den perfekta jordfräsen för dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg