onsdag 15 februari 2017

Avgrävd fiberkabel telia

Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Vid ärende relaterat till kablar ber vi dig om möjligt att fylla i nedanstående: Läge ? Vem ska bekosta avgrävd kabel? Här kan du se vad som händer.


Telia av i Lerbo i Katrineholms kommun. Teliakunder med fast nät i bland .

En avgrävd kabel orsakar stora problem för Telias kunder i Åmål och Mellerud. Vid halvtiotiden på förmiddagen grävdes en fiberkabel av i Dalsland som. Inger Gunterberg, informatör hos Telia. Orsaken var en avgrävd fiberkabel.


FIBERINSTALLATION: TELIA TAR HAND OM ALLT. Det handlar om prioritering, när en fiber blev avgrävd som . Någon bygger fiber i området, säger pressansvariga Inger . Medlemsägt projektet som anlägger fiber , vatten och avlopp på hela Grästorp kommuns. Fiberkabel uppges vara avgrävd.

Det går även att lägga till extra TV-kanaler mot en extra månadskostna vilket du själv anmäler till Telia. På grund av en avgrävd fiberkabel är fiberprojektet något försenat och . Här hittar du information om driftstörningar i alla våra nätområden. Observera att vi endast kan redovisa störningar som rör själva fibernätet och inte ev.


Norran rapporterade på måndagsförmiddagen om att en avgrävd fiberkabel norr om . Felsöknings- och reparationsarbeten pågår. Vi har tyvärr ingen uppgift . Det har hänt att fibern blivit avgrävd i samband med plantering, dock inte i . Då var orsaken en avgrävd fiberkabel. Det är en fiberkabel som har blivit avgrävd i samband med nybyggnation. Om fibern är avgrävd – kontakta styrelsen snarast:. Just nu har vi en avgrävd fiberkabel i Nykvarn som påverkar samtliga kunder boende i Rimsjöhöjden.


Men hellre telia än Telesnor. Troligen en avgrävd kabel, kan ta tid att lokalisera var problemet finns sålänge den som grävt . Nu ska alla tjänster fungera igen för de cirka 6abonnenter som varit drabbade av att en kabel grävdes av i Edsbyn igår. Vet ni om ett skåp som behöver markering maila till in.


Det kostar mycket att laga en avgrävd fiberslang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg