torsdag 9 februari 2017

Elektriska trappklättrare

Elektriska trappklättrare. Sliter du med en vanlig trappkärra upp och ner för trapporna? Då kan det vara dags att investera i en riktigt elektrisk trappklättare.


En lite bredare och stadigare trappklättrare , som klarar 3kg, - trots det klarar även denna trappklättrare av svängda trappor. Med hjälp av en elektrisk trappklättrare klarar en ensam person att hantera förflyttningen av tunga vitvaror.

En säker och lättmanövrerad elektrisk trappklättare som även har automatisk bromsfunktion vid nedfärd. Vi förbättrar människors liv i vardagen. Allt direkt från våra generalagenturer eller direkt från vår produktion i Kina.


En elektrisk trappklättrare för smidig flytt i trappor med lyftkapacitet på 175kg. Trappklättraren klarar smala och svängda trappor. Använd trappklättraren vid . Annonsen listad under Övrigt, Övriga produkter, . De flesta som bor i hus med flera våningar tar för givet att de alltid kommer att kunna använda dessa.

Produkt: Liftkar PT elektrisk trappklättrare. Tillverkare: Sano Transportgeräte GmbH. Bästa är elektriska trappklättrare men dessa är dyra. Vår elektriska trappklättrare hjälper oss att varsamt flytta otympligt gods som dokumentskåp, kassaskåp och värmepannor upp och nedför trappor. Pianoplan trappklättrare.


Transmission bestående av dubbla elektriska likströms motorer som verkar via reduktionsväxlar på varje drivhjul. Information från Internet: Maxlast 1kg. Batteridriven trappklättrare idealisk för högt och tungt gods. Med trappklättraren kör du värmepumpar, dryckautomater, vapenskåp, . Går iäven i spiraltrappor lägre lastkajer etc.


PowerMate stair climber hand truck är en elektrisk kärra med kapacitet att gå i. Behöver du flyttlådor som är . En batteridriven trappklättrare för förflyttning av tungt gods i trappor lanseras av Molico Sweden AB. Inbegripet batteri är egenvikten blott kg, . Modellen klarar kraftigt svängda . I innerstadsprojekt är det ofta stor plastbrist och då är logistiken också ett större problem.

Vid trappklättring ska elektriska trappklättrare som uppfyller följande krav. Det finns t ex sällan så tillgång till säkra och bra . SHOPPINGVAGN TRAPPKLÄTTRARE SCALA MILLA. Lagerstatus Finns i lager. Du kan även beställa en resa med transportrullstol .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg