måndag 20 februari 2017

Godkända dörrlås länsförsäkringar

Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås. Ditt skydd mot inbrott ökar också avsevärt om du använder lås som är godkända av. Ett lås består av låshus och spärrmekanism och båda måste vara godkända. Ett lås med enbart fasad eller snedskuren kolv är inte ett godkänt lås. Klicka här för att läsa mer på Stöldskyddsföreningens hemsida.


En godkänd låsenhet erbjuder även en bortasäker låsning, vilket innebär att det inte är möjligt.

Lås eller regla altandörr från insidan - även när du är hemma. Hör du till dem som oroar dig för att barnen ska bli utelåsta? Eller tycker att det är krångligt att släppa in och ut hantverkare? Godkänt lås för din ytterdörr.


Vårt godkända ASSA Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Dyrköpt erfarenhet av länsförsäkringar. Lite info om godkända lås. Det finns inget klass lås ( godkänt för cykel) överhuvudtaget som är .

I Gör det svårt för tjuven. Sök godkända säkerhetsprodukter och leverantörer. Allt från dörrlås , fönsterlås, hänglås, och kassaskåp till dörrbeslag, överfallsskydd och skyltar. MC lås - godkänt av SSF och försäkringsbolagen. Dörrlås med kod - MYLOQ är ett kreativt företag som utvecklar och förser.


MYLOQ nu testad och godkänd som låsning i alla skyddsklasser, för både hem och företag. För att få full ersättning krävs det att cykeln varit låst med ett godkänt lås. Det ersätter vredet på insidan Älskar teknik när det verkligen är något man saknar och behöver.


Länsförsäkringar Uppsala har bestämt sig för att godkänna MYLOQ . Har letat efter en sådan här lösning länge. SSF- och SBSC- godkänt lås för MC. Hänglås med Ø 1mm härda gummiklädd bygel. Kätting av Ø 1mm härdat CrMo-stål, täckt med nylontextil.


Grannsamverkan och godkända lås minskar däremot risken tydligt, förklarar Lars. Det handlar om att vi kräver godkänt lås till sadelkammaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg