måndag 6 februari 2017

Lämpliga växter växthus

Välj sorter som är märkta för växthusodling när du ska odla i växthus. Våren är en perfekt tid att föröka växter med sticklingar. Växter som plocksalla ruccola, spenat, salladslök rädisor och dill lämpar.


I växthuset kan du också förodla de grönsaker och blommor som du senare ska plantera i trädgården. Av våra odlingskort framgår vilka avstånd som är lämpliga.

Odling i växthus förlänger säsongen och gör att man kan odla växter som vårt klimat normalt inte tillåter. Ett växthus kan man ha mycket mer användning av, . Nu har jag fått ut alla tomater mm i växthuset men eftersom volymen är så. Växthus – en överreklamerad produkt – Allt om.


Vad odlar du i ditt växthus ? När du odlar grönsaker och . Tryck inte in för mycket i växthuset och välj enkla och tacksamma grönsaker till en början, exempelvis tomater. Drömmer du om ett eget prunkande växthus ?

Har man få växter finns det plats för sittmöbler i stället. Det är naturligtvis en smaksak vad du vill odla för plantor i ditt växthus. Här presenterar Lene ett brett sortiment av lämpliga växthusplantor och du kan se senare på dvd:n hur du ska odla de olika . Med ett växthus kan du odla växter du tidigare inte lyckats med. Att odla exotiska växter är lättare än man kan tro. En inglasad balkong eller ett växthus är prima miljö för plantorna under de varmaste . På de två ställen som är lämpliga att placera radion är det oftast.


Vilken glädje att kunna odla och skörda från eget växthus. Lämpliga att förkultivera i växthus är. Odla i pallkrage, odla i växthus , odla i trädgårdsland och odla på balkongen. Dessa växter är lämpliga att odla i trädgårdslandet.


Sidan för alla som odlar i växthus. Att välja växthus , lämpliga grönsaker, exempel på skör litteraturtips och mycket mer. Efter att växthusets växter gett upp är det bara att tömma växthuset på det . Bli inspirerad och få idéer, tips och råd om trädgårdsväxter, blommor, utplanteringsväxter och odling som vi samlat för att du ska kunna ta ditt liv med växter till en . I flera år drömde jag om ett växthus och när jag fyllde år blev den drömmen sann.

Om du inte hann städa ur växthuset ordentligt på hösten är det dags att göra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg