tisdag 28 februari 2017

Tåligt golv till hallen

Nästan inget golv utsätts varje dag för så hårt slitage som hallgolvet. Här får du tips om hallgolv. Välj rätt golv till din hall. Det finns slitstarka vinyl- och laminatgolv i snygga designer, med olika glansnivåer och ytstrukturer.


Vad ska man tänka på när man ska lägga in golv i hallen ? Generellt är ett hårdare träslag mer tåligt mot slag och slitage.

Hallen utsätts också för påfrestningar i form av blöta skor och grus, och då är det lämpligt med . Vill du ha ett riktigt tåligt golv med hög motståndsförmåga mot nötning kan . På Tema Golv hittar du hundratals tips när du ska underhålla och byta golv. Det är också den del av rummet som slits mest, därför behöver golvet vara både tåligt och lätt att hålla rent. Lägg klinkergolv i hallen. Första intrycket är viktigt. Om du vill ha ett golv i din hall som är både lättstädat och stilrent i så fall ska du välja ett klinkergolv.


Vi har en ganska stor och mörk hall på ca kvm och tänkte lägga in ett plastgolv. Klinker är inte bara snyggt och lätt.

Vilket är bäst egentligen? Laminat eller parkett golv i hall ? Tips på tåligt golv i kök TACK! Så väljer du rätt golv - Hus.


Ett homogent golv , som till exempel består av ek hela vägen, behöver kanske. Tänk också på om du vill ha hårt eller mjukt golv , vad golvet får kosta, hur lätt det ska vara att underhålla och hur tåligt du behöver ha det. Att välja ett nytt golv att förnya ett rum gör en stor skillnad.


Tänk på att välja ett tåligt golv eftersom vardagsrummet utsätts för mycket slitage. Ett rum, exempelvis en hall , som får utstå mycket smuts och även fukt bör vara mer tåligt jämfört med ett golv i ett sovrum som inte nöts på . Golv till hall , kök och vardagsrum. Val av golv i kök och hall. Passar i: kök, vardagsrum, sovrum, hall. Golvet mjukt, tåligt och hållbart - mindre repor och skador kan självläka med tiden.


Fördelar: Tåligt , tidlöst, reptåligt och lättskött. Underhåll: Dammsug och sopa, håll grus och smuts borta. Golv i hall och kök får till exempel ofta utstå mer smuts, stötar och fukt. För att ytan sedan ska bli tålig har den behandlats med antingen lack eller olja.


Ingenting gör ett bättre första intryck än ett vackert entrégolv.

När du väljer en golvlösning för hall glöm inte att tänka på följande behov. Vi skulle säga att ett laminatgolv är ett bra alternativ att sätta i hallen , av den enkla anledningen att det är väldigt slitstarkt, tåligt och dessutom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg