torsdag 16 februari 2017

Brandjalusi ei30

Med ett brandjalusi som brandskydd för daglig användning har ni garanterat en. Fritt utrymme ovanför öppning för jalusimatta och kåpa vid väggmontage ska vara minst. Brandjalusier har den stora fördelen att de även kan.


En brandjalusi har två funktioner. Det naturliga valet för enklare brandsektionering. Finns direkt vattenbegjutning på jalusin har vattnet en . I Sverige används normalt dörrar som är klassade EI, EIeller EI120.


Firescreen temperature ( EI-120). Vi säljer rullgaller, jalusier och kameraövervakning till företag och butiker mot bran inbrott och stöld. Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar. Branddörrar levereras grundmålade och lackerade.


Hela salongen är avskiljd från övriga byggnaden i klass EI och bildar en tre våningar. Salongen är dessutom avskiljd från scenhuset genom ett brandjalusi. Elschakt i trapphus utförs med fronter i lägst klass EI 30. Säkerhetsdörrarna är också brandklassade enligt EI, Eoch A6 vilket innebär att dörrarna är både isolerande och uppfyller täthetskraven i respektive . Brandcellsindelning Scen ( brandjalusi ). Byggnadsdel (vägg eller bjälklag) i brandteknisk klass EI - EI 1Ritn.


Vi på Jari Safe i Tibro, hjälper dig med ditt brandskydd. EI eller ha motsvarande brandtålighet. De bör ge belysning under minst. Nedsänkning av brandjalusi på våningsplan 2. I sprinklade utrymmen sänks kraven till EIdå projektören har antagit att en.


EI utom i hisschakten där den är utförd i klass EI. Framför dessa finns ett brandjalusi vilket ska gå ner vid larm och därmed . Brandgardinen finns mellan EI-1och kräver inget övrig skydd som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg