tisdag 21 februari 2017

Spiraltrappa smide

Spiraltrappa i smide och gjutjärn med steg i obehandlat ädelträ. Du ytbehandlar själv stegen med exempelvis olja, färg, bets eller vax innan trappan tas i bruk. Inspireras av några av de spiraltrappor i gjutjärn, trä och smide som vi har . En klassisk spiraltrappa i gjutjärn är vackert och ger ditt hem karaktär. AB är ett smidesföretag som kan smide , räcken och trappor.


Vi tillverkar och monterar såväl moderna som gammaldags smidesprodukter.

Då kan en spiraltrappa vara exakt rätt lösning, speciellt om du har lite smått om utrymme. En spiraltrappa tar nämligen ofta . Klassiska trappor från brittisk tillverkning. Våra trappor är alltid monterade och finjusterade på fabrik innan demontering och leverans.


Detta för att monteringen. Att beställa en produkt från oss innebär att du har stora variationsmöjligheter. Trapporna och räcken kan vara diskreta eller kan man välja en knallröd trappa. Vår spiraltrappa kännetecknas av elegant design och härliga proportioner mellan trappans alla.


En mycket stabil och snygg spiraltrappa säljes.

Våningshöjd 04m, steg, steghöjd 179mm. Entretrappa byggd efter kundens önskemål. Rostfri inklädnad av diskbänk. Apr Nu är monteringen av spiraltrappan på Valfisken avslutat. Räcke med handledare i . Trappan är extra stor för att klara utrymmningskravet från byggnaden.


Visar träffar 1-av 1 . Vilplan med lagt solfjädermönster. Steg i vitoljad ek Helt osynlig infästning i vägg. Project Cost: SEK 50- SEK 7000. Staket, Smide , Grindar, mm blandade bilder.


Vår samlade kunskap och erfarenhet garanterar dig inte bara ett lyckat slutresultat utan även en enkel och kvalitetssäkrad process fram till din färdiga trappa. Smidesprodukter som räcken grindar och staket hos AJAB Smide AB. Balkongräcke på väg till ytbehandling. Trappa till möbelvaruhus av AJAB Smide AB. Oct Sann Smide fick av Bjärno Byggsystem förfrågan om att vara med och skapa en.


Vårt bidrag till mästerverket var en spiraltrappa med entresol. Svets, Smide , Byggsmide.

Här har vi en förstärkning av taket, till en nyproducerad villa. Förslag till spiraltrappa i kontor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg