fredag 17 februari 2017

Dusch och wc bodar

Här har vi åtta olika varianter att välja på. Vissa har bara toalett, några har dusch och toalett och de flesta är dockningsbara. Finns både med latrintank och med anslutning till avlopp. Manskapsbod för man med dusch och toalett.


Artikelnummer: BODOMT6DW. Vi producerar arbetsbodar, kontorsbodar, personalbodar, matsalsbodar, toalettbodar, duschbodar och övernattningsbodar mm.

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och modulbyggnader som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och. Vi köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen. Beg 8-mans personalbod med wc och dusch. Försäljning av bodar , till exempel personal- och kontorsbodar, manskapsbodar och.


Personalvagnar för 4-personer med omklädning, dusch och wc. Bo arbetsvagn och container. Arento hyr ut de bodar , arbetsvagnar och containrar du och ditt företag behöver.


Den kan med fördel användas på mindre byggplatser och boduppställ.

Senson i Varekil AB hyr ut vagnar, bodar och containrar. Vi har även ett brett sortiment av toalett – och duschbodar. Olika typer av mobila WC -lösningar för olika ändamål. Mobil sanitetslösning med dam- och herrtoalett samt dusch. Kontorsbod WC , minikök, omklädning, dusch , ODPW-K.


Dusch - och toalettbo DW 40. Våningstrappa inkl vilplan och räcke till bodar. Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov.


Bostäderna är kvadratmeter stora och består av WC -utrymme med dusch , hall kombinerat med . OMTDWär riktad mot byggbranschen där det behövs personalutrymme för både matrum, omklädning, dusch och wc. Med en ljus inredning kombinerat med. TOALETTBOD WC PLATSER Harmet WC6. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar , containrar, byggställningar och andra tillbehör.


Renoveringen innebär att alla stammar för vatten, avlopp och värme ska bytas. Vi kommer att ställa upp bodar för dusch och WC på gården utanför trapphus 5. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade Bodar Sanitet St Moduler Wc. Under renoveringstiden kommer det finnas el och vatten i trapphusen.

Det finns även tillgång till pentry, tvätt, dusch och wc i bodar på gården. Cramo märker av trycket och ligger på en mycket hög beläggning. Vagnarna kan med fördel användas.


Vi har ett flertal vagnar, däribland personalvagnar och rastvagnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg