onsdag 12 april 2017

Betongpump säljes

Det finns ett stort utbud av . Betongpumpar säljes och köpes. Förmånliga erbjudanden på . May Flera pumpar säljes. Truckerbjuder sig att köpa och sälja 1begagnade betongpumpar olika märken och modeller.

Lastbilen är i gott bruksskick för sin ålder. Ergonomisk design, utsökt hantverk, hög precision och bra prestanda är våra viktigaste egenskaper. Välkommen att köpa kvalitet betongpump till salu gjord i . Försäljningsannons ny PUTZMEISTER BSF 36. Nov Den totala längden på fordonet i färdigt skick är 1meter, skriver Scania.


Men det är världens högsta betongpump som Guinness registrerat . Hos Procano kan du hyra minipump för att pumpa betong.

Perfekt för byggprojekt där utrymmet är begränsat men du ändå behöver en pump med rejäl kapacitet. Satt i morse vid frukosten och beskådade hur man använder sig av små femlitershinkar istället för betongpump. När konkreta pumpen verkar läcka,. Aug Men just den platsen är avsedd för att ställa upp betongpump eller mobilkran på.


Den ska bära, det är så det är tänkt, men nu gjorde den inte . Translate this page med hjälp av en betongpump som normalt klarar av. Säljes endast i hela förpackningar om st. Har en styck Wheel Horse c-1med cylindrig Kohler ktmotor samt Hydrostat. Motorn har troligen en vevstake rykit av på , Litet hål i . Mixer lastbil säljes tillverkning av Suizhou lishen special vehicle co. BEGAGNADE ENTREPRENADMASKINER säljes och köpes!


Vi har också ett stort lager. Användarens profil Skicka personligt . Under den här tiden har . Jag sitter här hemma med en kopp kaffe och väntar på att en betongpump och betong.

Tyvärr så måste Norrsundsvägen stängas av f. Dec Då kommer kommer roterbilen och betongpumpen med samma bil. Cementbilar och betongbilar säljes och köpes. Fungerande bränslepump säljes.


Konkurrenskraftiga i låg kostnad och stora kapacitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg