torsdag 13 april 2017

Golvlack betong

Tränger ner i betongen och ger en dammfri, slät, slitstark, fuktgenomsläpplig och elastisk yta. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid nygjutning av betong. Yunik Golvlack Vär en vattenburen lack för inomhusbruk. Ger en slitstark, vacker.


Snabbtorkande och slitstark golvfärg för målning av betong - och trägolv i. Hos Beckers hittar du golvfärg och golvlack av hög kvalité för golv med olika ytor som betong , trä och parkett.

Hitta rätt färg och lack för ditt golv hos oss. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong , sten, murbruk och mycket annat. Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt! Besök vår sida idag för att se vilka golvlack som vi kan erbjuda! Stor burk med matt golvlack.


Betonglacken har en utmärkt vidhäftning på betong , epoxi, asfalt, trä,. Utmärkt direkt på betong eller på målade betonggolv. Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong.

Till det kan du använda till exempel golvlack , som rullas på i ett par tunna skikt, eller olja, som . GOLVLACK TRESTJERNER HALVBLANK 75L. Lacken är särskilt lämpad för ljusa träslag. TreStjerner Golvfärg för betong från Jotun Sverige AB.


Professional Betonglasyr EFC 8är en transparent golvlack för dammbindning av betong och flintcoat golv. Används lämpligen i källare, garage, lagerlokaler. Det här är en mycket slitstark, vattenburen två komponent golvlack.


En blank epoxiklarlack avsedd för lackning av tidigare epoximålade betonggolv, med eller. Det går bra att måla golv, såväl betong som trägolv. Blanda delar Hangar Golvlack , Komponent A, med delHangar Golvlack härdare, Komponent B. Matt golvlack som används på parkett och trägolv.


Matt snabbtorkande, vattenburen tvåkomponent epoxiprimer. Tips: slipa betong i uterum (själv). Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren. Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet.


Vad kan vi behandla det med för att . NM200M-golvlack-200-matt.

Färgen är diffusionsöppen och kan användas på både betong - och trägolv i vardagsrummet. Golvlack -serien består av produkter till behandling av trägolv. Balkonggolv och trappor av betong utomhus kan målas med golvfärg men kräver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg