fredag 14 april 2017

Sälja kläder app

En av de mest nedladdade köp och sälj -apparna för gratis loppis och annonser i mobilen. Fler än miljoner användare! Sellpy är det enklaste sättet att sälja nya och begagnade kläder , elektronik, prylar m. Beställ och packa en sellpypåse så hämtar vi sakerna och säljer dem åt . Har du fina kläder som bara hänger i garderoben?


Nu finns det allt fler webbutiker som bara väntar på att få sälja dem vidare åt dig.

En blandning av Blocket och Instagram där du kan köpa och sälja saker på ett smidigt sätt. Plick är mer än bara köp och sälj. En perfekt app för dig som har mens. Att köpa och sälja begagnat är bra på så många sätt, både för din ekonomi och. Med Blockets app har du alla annonser nära till hands även när du är ute och . CLIQUE är en app och webbsida som bjuder in till nya möten och härlig.


CLIQUEs unika koncept handlar om att sälja kläder och accessoarer i clique shops. Här är fyra bra sajter för dig som rensat bland barnens kläder och prylar. Med ett fräscht intryck är deras app extremt enkelt att komma igång med och du hittar snabbt något intressant.

De använder mycket färger i sitt . Att sälja vidare kläder du inte längre använder är bra både för plånboken och miljön. Men hur gör man för att få ett så högt pris som möjligt för . Jag har så förbaskat mycket kläder och skor som ligger och skräpar. Har runt sopsäckar fulla i källaren.


Sedan kan du använda vår app till att skapa annonser eller ta bilder och lägga upp annonser direkt på siten. Du bestämmer ditt pris, lägger in bilder på varan . På Tradera hittar du allt från senaste hemelektroniken till vintage- kläder och resor. Fynda bland auktioner från kr eller till fast pris!


Köp och sälj damkläder, barnkläder, herrkläder samt design på Trendsales. Du laddar ner den genom att söka på Trendsales i App Store eller Play Store. Passa på att sälja medan ni har chans - om några år kan din fastighet har sjunkit med procent om det vill sig illa.


Det skulle heller inte . Köp second hand kläder på nätet samt passa på att rensa garderoben genom att beställa en förfrankerad VARIÉpåse. Fyll den med kläder och skicka in. Södermanlan Katrineholm. Vinröd necessär Väskor Skåne Malmö Sälj.


Bilder eller annonstext som hänvisar till en annan sajt, app , affär eller webbshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg