måndag 24 april 2017

Liten badtunna

Sotiga Grytan är en liten badtunna för två vuxna. Den har snabb uppvärmning och är lätt att rengöra. För den som gillar både design och funktion.


Alla som har haft möjlighet till att njuta av ett bad i en badtunna vet att den förmodligen är den näst bästa uppfinningen efter bastun. Det är så gott att ta ett dopp i .

Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin. Den kräver därför väldigt liten planering inför ett bad. En el-uppvärmd badtunna tar längre . Vi har dom senaste åren testat olika värmare för att se vilken som är bäst! Badtunnor med elvärme har blivit en succé! SpaDealers – företaget för dig som vill ha en badtunna för utomhusbruk.


Vi har ett flertal varianter i både värmebehandlad furu och plast som kan vara vedelda.

Jämför priser och läs recensioner på Spabad. Planerna inför nästa sommar är redan igång, och visst vore det skönt med en liten badtunna när värmen är som högst. Bastu och badtunna med gemensamt vedeldat. Här är en liten guide reder ut saker och ting.


Dels badtunna ” Trädgård” som är helt färdig med träpanel runt om och klar att användas. För en personlig badtunna, välj bland tillbehören här under. Klicka för en större bild). Vedpool i hygieniskt rostfritt stål med. Kaminen längst ut i ytterhörn, med en liten avställningsyta för ved bako.


Våra inbyggda badtunnor lämpar sig utmärkt för altan och terrass. De är tillverkade i plast av högsta kvalitet och håller många år. Beställ din badtunna här ! Här byggs det som ska bli världens största badtunna.


Men i övrigt är det samma principer i en liten badtunna som i en stor, säger Sotarn. En badtunna i glasfiber besitter stabiliteten och hållbarheten hos en.

Pappa har köpt en badtunna. Att bo på landet har väldigt många fördelar och jag vet faktiskt inte om jag skulle klara av att bo i Stockholm. Basic 3är en liten båt för upp till personer lämplig för rod elmotor eller liten snurra.


Vi är specialister på att bygga bastun och badtunnor. Våra modeller levereras helt kompletta och är redo att användas direkt. Bada badtunna med vänner i gradigt vatten, oavsett årstid!


Poolens yta är inte högglansig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg