onsdag 12 april 2017

Måla furu vit

Måla furu och välj rätt vit. Fräscha upp ett gulnat furukök med färg och välj rätt vita kulör till sovrummet – Alcros färgsättningsexpert ger sina bästa tips . Vi ska måla om lite i vårt hus och på ovanvåningen är alla lister, fönster och dörrar i furu. Det enklaste sättet att göra om en hylla, stol eller byrå är att måla om.


Att byta färg på en möbel är inte speciellt svårt, men har du aldrig provat . Jag har målat våran lackade furu trappa vit och betsat trappstegen med ekbets.

Där jag målade tvättade jag bara . Misstagen du gör när du målar om möblerna Planerar du att måla om i. Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap. Här är de vanligaste felen, . Att lasera, då räcker det väl med någon vit laseringsfärg?


Rekommenderas att måla ALLT som skall täckas med kvistlack för säkerhets skull, . Om man skall måla så att det täcker behöver man visst någon kvistlack före färgen? Dags att måla snickerier?

Vad behöver man tänka på? Här får du tips och instruktioner om hur man målar om snickerier på rätt sätt. Täck över golv, möbler, etc.


Tänk på att tejpa fast plasten så att den inte glider runt. Träpanelen ska vara ren, torr . Och att måla är både roligt och tacksamt då man hela tiden kan se hur. Vi hade ett vitrinskåpet i lackad furu som blev en allt mer mörk och trist . Vårt hus har furu överallt, känns det som!


Effekten av att måla en halvgammal gulnad träpanel vit är fantastisk. Inte bara för att ytorna ser rena och fräscha ut, utan också för att rummet . Gå direkt till produkterna. Vi visar hur man tejpar, slipar och målar skåpet.


Och hur du tar bort eventuella färgdroppar på glaset. Vi målar vårt skåp i Granit och . Som inlägget lyder, bästa sättet att få träpanel hel vit ! Har hört att man måste kvistlacka innan man målar med vit färg? Här finner du tips, råd och inspiration för målning av trappor inomhus.


Tycker det är lite fint när den fortfarande är vit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg