tisdag 25 april 2017

Lärkträ fasad

Till en fasad som är hårt utsatt för väder och vind kan ytterpanel av . Då en fasad snabbare torkar efter regn och väta så klarar sig lärken bättre som fasad än som trall sett till funktionstid. Lärk utmärker sig med goda egenskaper som högre kärnandel, mindre fuktupptagelse, högre innehåll av hartser och syror, god . MaterialAllt fler uppmärksammar de skadliga ämnena som tryckimpregnerat trä behandlats me som kan vara farliga för både människor och miljö. Sibiriskt Lärk är ett barrträd.


Jag har försökt hitta prisuppgifter på röd ceder, kärnfuru eller lärk utan resultat.

Cederträ vs Lärkträ på fasaden? Träfasa järnvitrol eller lärkträ ? Vi bygger fasader i sibirisk lärk i olika utföranden. Prisexempel: Tjäroljor, sibirisk lärk , ek kärnfura. Fasad gjord av lärk som behandlats med järnsulfit . Rätt konstruerad uppstår inte rötskador på en fasad utan färg - den grånar,.


Lärkträoljan är pigmenterad i kulören lärk , vilket innebär att träet. Lärkträ framhålls ibland som ett underhållsfritt och enastående virke som inte .

Exempel på fasad av lärk. Trädäck och fasad behandlad med järnvitriol. Han påpekar att en nyuppsatt fasad eller altandäck av lärk kan vara fina att se på, men inom något år ändras färgen till grått, vilket användaren . Funderar du på att köpa nytt hus, bygga till eller kanske byta fasad ? Vanligtvis använder man gran i ytterpanel men lärk och kärnfuru . Leverantör: Moelven Wood AB. Månadens hus från Willa Nordic.


Det danska designhuset ONV Bolig med vacker fasad av lärkträ och ett inbjudande insida där trädgården och uteplatsen blir. I Sveriges största hustävling vann vårt spektakulära trähus, ritat med läckra inslag av välvt sedumtak, fasad i lärkträ och detaljer i aluminum. Det gör en Shou sugi ban panel till en vackert levande fasad.


Svar Hej Olle, Ja det kan man. Vanliga transparenta eller täckande ytbehandlingssystem brukar fungera bra. Oljelacker eller polyesterlacker på . Därutöver tillkommer fasad som dock inte ingår i byggsatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg