fredag 8 september 2017

Elstängsel vildsvin

Hitta rätt produkter för ditt stängsel online på granngården. Ett färdigt elstängselnät framtaget för att skydda mot vildsvin. Snabb upp- och nedmontering jämfört med traditionella stängsel , perfekt för dig som har besvär av . Det behövs inte så höga stängsel mot vildsvin då de inte gärna hoppar.


Däremot är då viktig att den nedersta tråden sitter lågt. Rekommenderade mått för.

Elstängsel mot vildsvin. Nu finns det äntligen en lösning för att effektivt förhindra att vildsvinen tar . Fördelar: - Snabbare att montera och demontera än konventionella elstängsel. Markfrigång (för enklare gräsklippning).


Nätet ger en bättre barriär än . Låg eltråd håller vildsvin ute från golfbanor. Ett bra elstängsel mot vildsvin. Vilket elaggregat till elstängsel är det bästa?


Vi offererar er ett komplett stängsel mot vildsvin.

Här hittar du allt du behöver för. Stängselpaket för vildsvin. Effektivt elstängselpaket för vildsvin. Nov Skador från vildsvin blir allt vanligare på golfbanorna. Det mest effektiva systemet för att stänga ute vildsvin är elstängsel.


Ni som bor så ni har tillgång till vildsvin. Vi har satt upp elstängsel , det funkar å håller dem. För ett tillfälligt stängsel som håller vildsvin och grisar ute, rekommenderar vi vildsvinsnätet: ett komplett och starkt stängselnät. Det är enkelt att koppla ihop flera . Då finns där bara en lösning som alltid är på plats och det är elstängsel.


Kostnaden av elstängsel är mycket lägre än att få marken förstörd av vildsvin. Jan Ni kanske såg bilden i NA:s nyårskrönika från Kumla: hur vildsvin hade bökat upp stora delar av Kumla golfklubbs bana i Högtorp. Avvärj vildsvin med starka elstängselaggregat och elstängsel från VOSS.


Vildsvin har inte en chans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg