torsdag 7 september 2017

Vitlasera golv

För slitna trägolv finns det flera sätt att fixa en snygg finish. För att ett golv ska få kallas parkett, så måste slitskiktet (det skikt man ser och går på) vara minst mm tjockt. Parkett finns i olika tjocklek, . Ett bra alternativ för att få ett lättskött och tåligt vitt golv är att luta av det och vitolja det.


Resultatet blir ett ljust golv som inte gulnar men som heller inte ser . AB har alltid förmånliga priser på våra tjänster.

Hos oss kan du utnyttja rotavdraget. Här kan du läsa hur du gör för att vitlasera olika typer av träytor. Eftersom vitlasering skiljer sig beroende på vilket material som ska laseras har vi delat upp. Ernst Kirchsteiger visar hur du med enkla medel tar hand om ditt trägolv. Prenumerera för mer från Ernst.


Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlade eller renslipade golv. Lasyren är luktfri och snabbtorkande. Den är enkel att stryka på.


Det finns många olika metoder att använda sig av vid färgning av ett golv.

Välj mellan olika färger . Du har precis slipat det gamla trägolvet, eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, . Att slipa om i stället för att byta ut den slitna parketten är både skonsamt. Om du vill ha ett blekt vitt furugolv är det att luta golvet som gäller. Här berättar André Dahlström som jobbar med att luta golv vad du ska tänka på.


Slipade golv - Slipning av gamla trägolv ruggar upp och förstör den hårda och tåliga ytan. Golvet blir mjukt av slipning och det tar många år att få upp en. Vi kan klara renovering, läggning, slipning och lackning av golv på endast en. Golv - trägolvstrenden ser ljus ut. Ny teknik inom golv gör det ännu enklare att lägga in trägolv, och trägolven går mot ljusare nyanser.


Dessutom blir det enklare. Jag är sugen på att vitlasera dem och sedan lacka dem för att skydda. Kan man vitlasera eller vitlacka golvet utan att slipa bort all olja innan?


Det är billigare att slipa golvet än att köpa nytt golv. Vi slipar alla slags trägolv och trappor och renoverar enklare skador. Jag tror att det skulle bli jättefint med ljusa golv , slippa och vitlasera är mitt . KGolv ger dig ett svårslaget pris på golvslipning i Stockholm.


Här hittar du våra priser inklusive moms och ROT-avdrag. Längre ner på sidan hittar du även våra .

Har du tröttnat på ditt golv ? Våga satsa på något nytt. Måla vitt eller svart, välj plastgolv eller rustika plankor. Eller inred med mattor för att skapa . Totalt handlar det om ca 30- 35kvm. Vi ser till att ditt golv åter består av en slät och fin yta!


Vi på Miljöhallen golv hjälper dig med golvslipning oavsett om det handlar om att slipa. Tycker det verkar som att de ökat på priserna iom rotavdragen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg