torsdag 14 september 2017

Pontoner till flotte

Längderna är och 4m och kan . AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden. Lunneryds Trollhättan ponton pontoner flotte bygga egen brygga. Leverans av pontoner och flytblock till stor bastuflotte med flytbrygga.


Minigrävare Grävmaskin vedmaskin sm släpet.

Hos oss kan du köpa pontoner till flytbrygga. Våra rörpontoner fås i olika utförande och kan även beställas med graders ”nosade” ändar för t. Allt från färdigbyggda byggen till pontoner till dig som vill bygga själv. Runda pontoner med mycket bra bärkraft och som är perfekta till : husbåt, bastuflotte.


Jag har byggt ihop en flotte som är 10x5m med 30st tunnor på 200L vilket ger 6tons . Flotte 0xMed Kryssräcke. Rörponton 315- en bra och stabil ponton som lämpar sig till mindre bryggor i. Pe rör med svetsade öron och gavlar (polyeten).

Utrustning: Fyra förtöjningsringar. Badstege ingår till den större bryggan (2xm). Pontoner : st alternativt st rektangulära. Ett hölje av polyeten och en invändig kropp av formgjuten. Vi hjälper till med att välja en passande modell så att flottens bärkraften blir rätt.


Finns ju kommersiella pontoner , baserade på PEM-slang i dimensioner från 30cm diameter . Flytblocken har en hög bärighet med en flytkraft . Kunskap och erfarenhet av ponton . Mar Hej, har köpt pontoner från Pollyflyt och ska bygga mig en. Bastuflotte även kallad marinbastu, flytbastu, bastubrygga eller bastubåt. Det finns flera typer av plattformar till bastu. Mindre bastur står ofta på flottar med plast pontoner som flytelement, medan större bastuanläggningar normalt står på . PONTONER Till din flotte arbetsplatform flyttande bastu hus resturang mm bara fantasin sätter gränserna bärkraft från ton upp till 100tals ton pris ex. Välkommen till MORAFLOTTEN.


Vi säljer inte bara en flotte. Byggsats BOB (inkl. pontoner , virke, skruv mm) 2900:-. Alla våra flottar och pontoner är CE-märkta.

Katamaranskrovet består av pontoner som är fyllda med homogena. Upplev ytorna med en flotte istället för en mindre båt. Förgyll er sommar med en egen flotte ! Bygg flotten med långa pontoner av ihopsvetsade tunnor alt plasttunnor och förse. Då blir det ju en katamaran och ingen flotte :-). Jag och en kompis tänker bygga en flotte till sommarens bravader.


Brygga eller flotte som ej behöver tas upp på vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg