fredag 22 september 2017

Tvätt av äkta mattor stockholm

Callerts Matt- tvätt specialiserat oss på tvätt av orientaliska mattor ,. Vi har även stor erfarenhet av tvätt av prydnadsmattor och antika gobelänger. Om du behöver Mattvätt orientaliska mattor Stockholm så har du kommit rätt. Matt-tvätten´s kärnverksamhet är tvätt av äkta mattor.


Vi har mer än års erfarenhet inom tvätt av äkta mattor. Kom ihåg: Äkta mattor bör tvättas .

Man bör tvätta äkta mattor hos en erfaren mattvätt, kontrollera och fråga din kemtvätt om den har erfarenhet av den typen av tvätt innan du lämnar in mattan. Ett bra tips är att det finns en hel del. Orientaliska mattor är en bra investering för inredningen av alla typer av rum. Professionell städfirma i Stockholm med omnejd.


Handla online med gratis frakt eller besök vår butik i Stockholm. Vi är specialiserade inom mattvätt för orientaliska mattor , antika vävnader,. För tvätt av mattor under en total volym på 3kvm kostar det 100:- för hämtning och leverans.


Om ni äger orientaliska mattor så kan de dock rengöras med hjälp av en mjuk.

Utför alla slags reparationer av äkta mattor , orientaliska och kinesiska, kelimer och textilier, även svenska – Märta Måås Fjetterström, ryor. Vi ombesörjer tvätt , och fläckborttagning på alla slags mattor och textilier. Kostnadsfri hämtning och lämning av mattor samt möbeltvätt hemma hos dig. Vi plantvättar alla våra mattor på . Vi tvättar alla typer och storlekar av mattor.


Vi tar även emot mattor från södra Stockholm. Som exempel Orientmattor - Kina - Röllakan - Wilton - Rya och Entrémattor m. Företagsinformation för mattvätt i Stockholm med adresser, telefonnummer, öppettider. Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor, antika vävnader, rölakan,.


Mattor Sverige har tusentals nöjda kunder. Om handknutna och handtuftade mattor sköts på rätt sätt kommer de att hålla under lång tid. De ska dock plantvättas, så tvätta aldrig ditt röllakan i en tvättmaskin.


På Grevgatan på Östermalm i Stockholm finns vår butik. Skötselråd för äkta mattor och kelim handvävda och handknutna i naturmaterial som ull, getull, . Tvätta mattor kan vara både besvärligt och tråkigt. Med det här enkla tricket blir den som ny.


Och barnen kommer älska att hjälpa till.

Välkommen till Erikssons Matthus i Stockholm - Orientaliska mattor för alla - Stort. Vi utför tvätt av orientmattor, kelim, rölakan, Wilton samt alla typer av . Det finns specialtillverkade fläckborttagningsmedel för mattor , bl a James. Den gamla metoden att tvätta mattan på bryggan är fortfarande den enklaste och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg