måndag 18 september 2017

Golvspecialisten stockholm

Parkettspecialisten är en firma från Stockholm med år i byggbranschen. Våra golvläggare är specialister på att slipa och lägga parkettgolv. Boka in ett kostnadsfritt besök . Vi har ett eget och unikt sortiment av bland annat laminatgolv och fräscha trägolv.


Besök vår golvbutik i Stockholm och inspireras av vårt utbud. Status, adress mm för MS.

Vi ser till att ditt slitna trägolv blir som nytt igen. När byggdes Bäckahagens skola i Bandhagen, Stockholm. Med års erfarenhet av allt inom golv och golvvård i Stockholm. Kontakta oss idag så svarar vi på era frågor om golv och golvvård i Stockholm.


Wasa Parkettservice är en golvläggare i Stockholm som är specialiserad på trägolv. Vi lägger både nya golv och slipar befintliga trägolv. Norra järnvägsgatan 6 Skellefteå.


Med stora butiker i Stockholm fyllda med mattor, trägolv, plastgolv, tapeter etc. Det är 4 av aktiebolagen i Stockholms kommun som har högre vinst per anställd än .

Revisor är Johan Paul Christophe Grudet, Stockholm. Map showing business location. Vid sidan om huvudkontoret i Göteborg, har vi en avdelning i Stockholm som utför golvavjämningsentreprenader. Läs och skriv rekommendationer om Luftmiljöbutiken i Stockholm , sid 2. Skulle lämna offert till . Västertorp, Stockholm , 8kvm. Utrikeshallen, Hammerdal, 7kvm.


Golvexperten i Stockholm. Dalängsskolan, Lidköping, 4kvm. Linotol finns i Norrköping, Malmö, Göteborg, Stockholm och i Middelfart i Danmark. Descarca listele de executivi.


Beck Eiendom Stockholm AB Rudanvägen 2. Bkis, Byggklossen i Stockholm AB Kullerstensvägen 14. Innan du bestämmer dig för vilken golvläggare i Stockholm du tänker anlita för din .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg