fredag 8 september 2017

Durkgaller

Weland tillverkar gallerdurk i tre olika utförande, pressvetsad gallerdurk, A-durk och miljögaller. Varje utförande finns i många dimensioner, olika maskvidder, . Gallerdurken tillverkas i olika maskvidder och höjder. Lagerhållning och försäljning av perforerad plåt, galler, sträckmetall, metallduk, filterduk, gallerdurk och trappsteg.


Galvaniserat och kantat för snabb leverans.

Durkgaller av kraftig galvad plåt. Varje del har ett spår, så de kan hakas i varandra. Hej, söker vad jag kallar durkplåt eller durkgaller , ser framför mig det som man har som golvgaller på bryggor i t. Pressvetsad gallerdurk, A-durk och miljögaller för inom- och utomhusbruk som t ex gånggaller, körbara galler, entrégaller, staket, inbrottsskyd . PcP Durk Sverige AB - ett steg före. Vi levererar säkerhet och hög kvalitet. Vi producerar gallerdurk, räcken, trappor och andra varmförzinkade stålkonstruktioner för mekaniska verkstäder.


Söker du efter gallerdurk i stål, glasfiber, aluminium eller stål?

Stegerud Steel erbjuder en mängd modulräcken och metalldurkar. Ord som rimmar på durkgaller. Hittade ord som rimmar på durkgaller. Moms tillkommer på högsta angivet bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Leverans inom arbetsdagar. Blålackerad med galvaniserat durkgaller. Hitta billigaste Galvat durkgaller hos AllaAnnonser. På Blocket kan du se annonser i Hela Sverige.


Weland A-durk, med plattstål i båda riktningarna, ser ut på samma sätt idag som när den började tillverkas för år sedan. Vagn för två stående fat alternativt ett liggande fat i fatställning. Försedd med durkgaller , två fasta hjul och två länkhjul med broms. Nytt stativ och durkgaller för nya installationer i ombyggt fläktrum.


Demontering av befintligt stativ och durkgaller i befintligt fläktrum på tak i . MWM Projekt utför alla slags bostadsanpassningar. Förberett för låsning med hänglås Sluten fatförvaring Sluten fatförvaring med dörr förberedd för låsning med hänglås, levereras med förzinkat durkgaller. Men den nuvarande toatömningen har väl inte sådant durkgaller , det känner jag inte igen.

Heltäckt stående fatförvaring med dörrar. Plastfötter av PP skyddar även dyra industrigolv mot skador. Kan även användas utan galler. För två 2liters-fat eller småbehållare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg