onsdag 27 september 2017

Nyckelgömma med kodlås

Antal krokar, 1-krokar Låsning, Elektroniskt kodlås Stöldskyd Stöldfördröjande NYHET Perfekt present! Nyckelgömma med elkodlås och bluetooth för . Vi hjälper dig att hitta rätt nyckelgömma Larm och Säkerhet och göra ett. Supersmart flyttbar nyckelgömma.


Hos oss kan du köpa inbrottssäkra nyckelskåp med kodlås på nätet.

Nyckelskåpen har antingen nyckellås eller omprogrammerbara elektroniska kodlås och en. Kombinationslåst nyckelskåp med fyrsiffrigt kodlås , robust metallhölje och två upphängningskrokar. Skåpet tål att användas både utomhus (på skyddade platser) . Göm inte extranyckeln under dörrmattan, i blomkrukan eller under fönsterbläcket innanför förrådsdörren som alltid är . Alltså ett litet låsbart skåt med kodlås som man skruvar.


Denna nyckelgömma har upplysta kombinationssiffror vilket gör det enkelt att ställa in koden . En ny generation av nyckelgömma med Bluetooth och kodlås ! Ett kodlås med belysta knappar inklusive aluminiumhållare - väderbeständig.

Omställbart nyckellås inkl nycklar levereras som standar men skåpen kan som tillval förses med godkända digitala kodlås alt. Nu hänger han den helt enkelt på dragkroken i sin nyckelgömma. Fin nyckelgömma i högkvalitativt gjutgods för alla väderlekar.


Gömman har ett pålitligt knapplås med omställbar kod som klarar sig i vått och torrt samt kallt väder . Båda har omställbart kodlås , den stora har dessutom väderskydd av gummi . Låset är ett mekaniskt kodlås utan batterier, som gör det enkelt att använda . Med GoCamp nyckelgömma har du en säker plats att förvara en . Kodlås Codoor CD3 Vanderbilt. Lås in nyckeln i en liten förvaringsbox med kodlås som går att fästa på ett staket, en grind eller kanske i ett träd. Denna Variant är avsedd för väggmontage, det medföljer. Certifierat nyckelskåp, krokar, kodlås.


Dörrarna är försedda med ett handtag och ett elektroniskt kodlås. Köpte en nyckelgömma med kodlås , för att kunna ha husnyckeln i ute. Började direkt kärva och då var det vinter. Fick upp den på våren igen, men nu under .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg