fredag 15 september 2017

Flytpontoner till flotte

Längderna är och 4m och kan . Pollyflyt vänder sig till både proffs och amatörer som vill bygga en egen. Bygg din egen flotte , brygga, husbåt, partyflotte, y-bom, bastubåt av pollyflyt. Leverans av pontoner och flytblock till stor bastuflotte med flytbrygga.


Allsidiga osänkbara, starka och mångsidiga flytpontoner i båtform.

AlfaBryggan har störst utbud på pontoner i Norden. Rörponton 315- en bra och stabil ponton som lämpar sig till mindre bryggor i relativt skyddade vatten. Flytblocken har en hög bärighet med en flytkraft . Beställ flytpontoner online!


Hos oss kan du köpa pontoner till flytbrygga. Du är också välkommen att ringa till oss eller skicka e-post om det finns något du funderar på. Flotte , bastuflotte standardmodeller eller skräddarsydda - kontakta oss för priser.

Flytpontoner : flytelementen är gjutna i polyeten-plast med färdiga balkinfästningar. Vill du bygga din flotte eller brygga själv kan du köpa pontonerna eller flytblocken separat. För en brygga är denna typ av block ett måste då höljet i varvacuumformad polyeten förstärker cellplasten mot slag och stötar . Jo men det är bara det att jag har det inte klart med flytdon ännu och måste vara klar med ritningar (något sånär iaf) till på onsdag så jag vet hur . Badstege ingår till den större bryggan (2xm). Våra bryggor är tåliga och har mycket lång . Från färdiga pontonbryggor, betongbryggor och mindre flytbryggor till hela hamnkonstruktioner samt tillbehör och reservdelar för brygga och förtöjning. Vi säljer inte bara en flotte , vi säljer en UPPLEVELSE!


Våra kunder har använt allt från el motor upp till hk. Idén till en flytande gäststuga kom i och med en samarbetsförfrågan från. Pontonerna är gjorda av . Pollyflyt flytpontoner vänder sig till både proffs och amatörer som vill bygga en egen. Brygga eller flotte som ej behöver tas upp på vintern.


Modulära flottar gjorda av polyeten kan vara bas till olika multihullbåtar för fritids- eller tekniska turer. Extra starka glasfiber pontoner till. Undrar om nån har stenkoll på hur man går till väga steget efter fogskum.

En beprövad brygga som byggts i många år. A- ponton ger ett fribord på c:a 0. Kan användas till den mindre båthamnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg