tisdag 19 augusti 2014

Behandla betonggolv inomhus

Apr Vi har precis fått slipat vårt betonggolv i källaren. Vi blev väldigt nöjda och vill behålla utseendet på golvet. Vad kan vi behandla det med för att . Jag bygger ett sommarhus som ska ha betongplattan som färdigt golv.


Jag vill inte diamantslipa det utan ha kvar den lite råa, delfinhudslika . Lämplig behandling av betonggolv i garage?

Jun Diamantslipat betonggolv - efterbehandling svår nöt att. Jul En artikel om att gjuta och efterbehandla sitt betonggolv. Det rör allt från nyproduktion till pågjutning. Att rengöra betonggolv och tvätta betongplattor behöver inta vara svårt. Här hittar du en enkel guide för att behandla betonggolv på bästa sätt.


Behandla ditt golv, vi har ett sortiment av både en- och tvåkomponentiga produkter. De flesta används främst för målning av betong , ex. Betonglack för både utomhus och inomhus.

Används för ytbehandling av sten,. Stenolja för behandling av betong , sten, puts, keramik m. Polerade betonggolv är för er som är trött på golv som flagnar och tappar i spänst. När Heimdall Industrigolv slipar och polerar betonggolv använder vi . Sep Vi valde att behandla ytan med vattenglas men det finns även andra metoder att behandla betong. Exempelvis lack, vax och betongolja och det . Feb Blanka golv av polerad betong har länge varit vanliga i industrin.


Nu vinner den vackra och lättskötta betongen mark även i våra hem. I de flesta fall går det alldeles utmärkt att måla betonggolv , även på . Rekomenderas som impregnering och före målning av betong. Behandlingen är osynlig efter uttorkning, och bildar ingen film.


Dec Det är riktigt roligt att gjuta med färgad betong. Du kan behandla betongytan med olja eller lack. Båda varianterna gör ytan en . Studio fungerar även utmärkt till trappor, golvlister inomhus m m. Vattenglas Kför försegling av betong t ex: golv, köksbänkar, bruksföremål.


Efter behandlingen behöver Kett par veckor att brinna innan det kan . I badanläggningar är miljön ofta ganska extrem för betongkonstruktionen, det är hög fuktlast, klorerat vatten och hög temperatur.

HTC Superfloor är ett komplett koncept för betongpolering. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg