onsdag 20 augusti 2014

Hyra tält malmö

Hyra tält i har aldrig varit enklare. Hyra partytält , festtält, mässtält, konferenstält. Tältuthyrning i Malmö till bra pris. Beställ online till låga priser. Här kan du hyra partytält i alla storlekar.


Vi sköter uthyrning av tält.

Vi har partytält för alla event. Hyr partytält Malmö med bästa pris och service. Alla våra tält är godkända för uthyrning, stommen är konstruerat i kraftig aluminiumprofil.


Vi hyr ut stora vita partytält i Ystad. Var redo för festen, studentskivan eller födelsedagen oavsett väder. Festtält, paviljong och tältuthyrning i Malmö. Vi på tältservice hjälper dig att hitta det perfekta tältet. Prisvärda erbjudanden och leverans inom hela Skåne!


Vi ger professionell hjälp så att Ni får rätt partytält i Malmö.

Från färdiga festpaket till anpassade tält för ditt event. Kontakta oss och begär en offert. Hyrtältet kan hjälpa dig hela vägen från planering till catering och tältuthyrning. Tältservice bedriver uthyrning av partytält med tillbehör i Malmö regionen.


Vi håller alltid en hög standard på våra produkter och håller alltid vad vi lovar och ser . Hyr med glädje ut detta fina tält , så andra också får njuta av det. Lätt att sätta upp, extra lätt om man är två som hjälps åt men inte nödvändigt. Vill du hyra längre tid än så skickar vi offert på det och bestämmer enligt ÖK.


Besök oss på Bröllopsmässan i Malmö på Slagthuset! Förutom partytält kan du även hyra tältinredning, bor stolar, släpvagnar mm. Vi levererar över hela landet eller så hämtar du själv i någon av våra filialer, Bromma, Täby, Uppsala eller Malmö. Hos oss kan du hyra allt från tält , partytält och festtält till bor stolar, och bänkar.


Vårt sortiment är lite utöver det vanliga. Vi erbjuder klassiska kristallglas från Speigelau, vackert porslin . Genom vår samarbetspartner Kikiriki finns möjligheten att hyra tält vilket ger er en naturlig mötesplats både före och efter loppet. För mer info kontakta Kikiriki på . Planerar du vinterturen? Hos oss finns varumärken som Lundhags, Aclima, Bergans, Molo och Suunto.


Partytält och tillbehör.

MAI erbjuder er ett subventionerat och förmånligt pris för att få hyra ett tält. MSP Event AB skriver ramavtal med Malmö Stad. Tälten är till för de som deltar i loppet och kan användas. På Blocket kan du se annonser i Malmö. Säljes Uthyres Bytes Köpes Önskar hyra.


Uthyrning av partytält i Malmö och Lund med omnejd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg