måndag 18 augusti 2014

Ta bort färg på betong

Har en kåk från med källare där jag ska renovera tvättstugan. Väggarna är putsade och målade med plastfärg. Golvet är betong och målat . Hur få bort färg från Betong ? Unsubscribe from Kenneth Persson?


Det visar sig att det är en färg som inte ska användas.

Att ta bort gammal färg kan vara jobbigt. Här får du tips om färgborttagning och olika metoder för att ta bort gammal färg innan du ska måla. Någon som har rekommendation på verktyg för att ta slipa bort färg från betongväggar?


Har ett rum på ca 200mmålat från golv till tak som . Köpte en färgskrapa på Fredells idag, men den . När en färg blir på betong , om det är vatten-eller oljebaserad , kanske du undrar hur man får bort det. Det är möjligt att ta bort färg , men det kommer definitivt ta . HTC Superprep går ut på att genom slipning ta bort gamla golvbeläggningar som epoxi, färg , mattor, mattlim och spackel samtidigt som entreprenören får en .

Tidigare målade betonggolv. Ta bort all lös färg med stålborste och skrapa. Tvätta golvet med målartvätt. Låt verka några minuter och torka sedan . Ren puts, ren betong , eller för plattsättning godkända skivor, är det enda som får . Givetvis är det lättare att ta bort färg från betongen när den fortfarande är våt.


Kontrollera fasaden, undersök om det finns sprickor eller hål och ta i så fall. Skrapa och borsta bort lös puts och färg som har flagnat. Det är viktigt att skölja rikligt med vatten för att få bort eventuella tvättmedelsrester. Förarbete Är golvet målat sedan tidigare måste du ta bort all lös färg med en stålborste eller skrapa och tvätta av det med målartvätt.


Det går bra att måla golv, såväl betong som trägolv. Hehe, när jag sprayade om min låda i förra veckan så råkade lite spray färg komma bredvid min tidningen som min chassi plåt låg på och på . Mycket jobb med att ta bort gammal färg och dessutom kommer vi få en . Om du vill ta bort härdad fogmassa från polerad betong rekommenderar vi. Ej lämpligt till målade plastytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg