tisdag 26 augusti 2014

Kabeltrumma säljes

Med vänlig hälsning, Marcus. Finns på Österängen mellan Jönköping och Huskvarna. Vi har nu kabeltrumma till salu från Blocket. Barbord i tre storlekar kabeltrummor omålade från 400kr.


Flera byggobjekt säljes. Kabeltrummor i olika storlekar ,, I Plast och Trä: Trä stor.

Nordens ledande tillverkare av träemballage. Säljes av: Hammars Verkstad AB april 16:52. Kontakta oss redan idag! Beskrivelse, EUR-pallar med pallkragar säljes i ett parti tillsammans med en kabeltrumma.


Hej Är det någon som vet vad man kan göra med stora tomma överblivna kabeltrummor ? Vill inte El-bolagen ha dem . Jag har funderat på att skaffa en kabelrulle i trä för att använda som matbor det är väl inte helt ovanligt men vad finns det för storlekar och den . Auktion på internet med 5st kabeltrummor med diverse kablar så soSkärmad 34G1.

Nexans brings energy to life, Nyheter och press, Nyheter, Återköp av kabeltrummor. Söker du ett nytt bord eller till annan dekoration så har vi några kabeltrummor till salu. Hög kvalitet förstärkt kabel trumma till salu tillverkning av NINGBO BEILUN TIAOYUE MACHINE CO.


Gör en kabeltrumma med egenvald kabel av valfri typ. Rymmer ca meter kabel av t. Trumma av extremt slagtålig glasfiberarmerad plast. Termostater från restparti säljes. Se bild eller ring för mer. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av auktionsfirman.


Lagringsort: Göteborg , Frihamnen. Vi förser kabel- och wireindustrin med ett. Tidigare har han bland annat gjort en badtunna av en kabeltrumma ,. Bastun är gjord av en stor kabeltrumma som ett företag sponsrade med. Kundservice, Återköp av trummor, Återköp av kabeltrummor.


Stor kabeltrumma säljes Runt 1. Alva MCD-1MADI kabeltrumma optisk kabel 1m. Tillgänglig inom arbetsdagar. Vi producerar och konstruerar kabeltrummor i trä, plywoo plast och stål samt relaterad lyft och hanteringsutrustning.

Nytt trädgårdsbord Maderup. Plogen har fäste för trumhållare med plats för upp till 4st kabeltrummor. En bastu på hjul, tillverkade av en gammal kabeltrumma – här är månadens fina läsaridé!


Han påstod att det inte finns några färdiga dosor och kabeltrummor för att fixa till en snygg installation. Synd tycker jag och kollar här istället . Europapallar och kabeltrummor , köpes, bytes, säljes och konsultuppdrag inom detta. Försäljning av begagnade bildelar, lastbilar, lastmaskiner, husvagnar i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg